Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Plijenila pažnju

Janica Kostelić u crvenoj haljini zablistala na vjenčanju Antonije Blaće

janica
Foto: Pixsell
1/13
27.06.2015.
u 09:34

Očito je kako Janica voli crvenu boju jer i dan ranije upravo crvenu haljinu odabrala za svečani prijem povodom Dana državnosti kod predsjednice Kolinde-Grabar Kitarović

Na jučerašnjem vjenčanju popularne voditeljice Antonije Blaće i vaterpolista Hrvoja Brlečića pažnju je uz mladence plijenila i Janica Kostelić koja je zablistala u elegantnoj crvenoj čipkastoj haljini otvorenih leđa.

Očito je kako Janica voli crvenu boju jer i dan ranije je upravo crvenu haljinu odabrala za svečani prijem povodom Dana državnosti kod predsjednice Kolinde-Grabar Kitarović.

>> Udala se Antonija Blaće, pogledajte tko je sve došao na vjenčanje

Komentara 17

Avatar SMECHAR
SMECHAR
13:10 27.06.2015.

Jesi ti slijepac? Ne stoji joj nikako osim ako imaš ukus Nevena Ciganovića. Na stranu što je bila jedna od najboljih skijašica svih vremena, ali zgodna nikada nije bila, čak ni simpatična, a to nije niti danas. To i nije bino jel netko zgodna ili nije, bitno je da je zgodna osobi s kojom živi. Mene osobno zabole kako izgleda, zgodna nije ali je kao osoba ok, za razliku od razvikanih Sevki i starleta koje završavaju na porno uradcima.

Avatar JustinCase69
JustinCase69
11:32 27.06.2015.

Kakav osvrt na jednu totalno nebitnu svadbu jedne osobe koja je bitna kao i sve druge na kugli zemaljskoj..Šta stvarno nekoga to zanima?

Avatar Ironman0105
Ironman0105
15:08 27.06.2015.

kak se ono veli? Nije za guske sijeno? Vidjela zaba da se konj potkiva pa I ona digla nogu? Kak komentirati ovo?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije