Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zvijezda Expandablesa

Iz ringa na crveni tepih: 'Ronda razbijačica' spremna za osvajanje Hollywooda

ronda
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/5
20.07.2014.
u 18:18

Prva žena kojoj je dozvoljeno sudjelovanje u borbama UFC-a uskoro će rasturati i na velikom platnu

Ronda Rousey u natjecanje Ultimate Fighting ušla je prije dvije godine i od tada nije izgubila nijedan meč. Ova 27-godišnjakinja zavidne sportske karijere poznata i kao 'Ronda Razbijačica' krenula je i u osvajanje Hollywooda.

Prva žena kojoj je dozvoljeno sudjelovanje u borbama UFC-a uskoro će rasturati i na velikom platnu. Sljedeći mjesec u američkim kinima će se pojaviti u trećem nastavku akcijskog hita 'Expandables' gdje će joj društvo praviti Sylvester Stallone i Arnold Schwarzenegger.

Nakon toga bismo ju trebali gledati i u filmskoj verziji popularne serije 'Entourage' ('Suita') te sedmom nastavku serijala 'Brzi i Žestoki' koji bi se u kinima trebao pojaviti sljedeće godine.

>> Hrvatska senzacija uskoro u UFC-ovoj Kući slavnih!

Komentara 1

HA
harakiri
01:20 21.07.2014.

ružno je vidjet ovakvu mišićavu ženu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije