Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
humanitarno slavlje

Ivica i Elin na svadbi skupljali pomoć za stradale u poplavama

ivica
Foto: Jurica GaloićPixsell
25.05.2014.
u 11:35

– Ivici i Elin želim sreću u braku te da se snađu u ulozi supruga i oca, odnosno supruge i majke – rekao nam je netom nakon završetka ceremonije Natko Zrnčić Dim. Za mladence je pripremio i poseban dar.

Vrata crkve sv. Marka na zagrebačkom Gornjem gradu otvorila su se, a zvuci pjesme “Glory! Glory! Hallelujah!” rasprostrli su se Trgom svetog Marka. Nekoliko minuta nakon toga, iz crkve je izišao nasmiješeni Ivica Kostelić sa svojom suprugom Elin Arnarsdottir. Vjenčana ceremonija najtrofejnijeg hrvatskog skijaša i lijepe Islanđanke počela je u subotu točno u 14 sati uz pjesmu Ave Maria, koju je otpjevala Renata Sabljak. Tijekom vjenčanja pjevao je i ženski zbor Singrlice. Elina vjenčana kuma bila je grafička dizajnerica Danielle Barisic, a Ivičin kum skijaški kolega i najbolji prijatelj Natko Zrnčić Dim.

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL, Josip Regović/PIXSELL

– Ivici i Elin želim sreću u braku te da se snađu u ulozi supruga i oca, odnosno supruge i majke – rekao nam je netom nakon završetka ceremonije Natko Zrnčić Dim. Za mladence je pripremio i poseban dar.

– Poklonio sam im dvije slike, uokvireni Ivičin omiljeni strip, a posebno za ovu prigodu napravio ih je jedan profesionalni autor – otkrio je Natko, elegantan u odijelu s tradicionalnim štihom hrvatske modne kuće Gena. Ivici nije pomogao u odabiru odijela, ali mu je dao rupčić koji je nosio na reveru. Proslaviti s Ivicom i Elin njihov ulazak u brak došla je i RTL-ova voditeljica Antonija Blaće sa zaručnikom Hrvojem Brlečićem.

Foto: Anto Magzan/Pixsell

– Mladencima želim da nađu ono što svi traže. Ljubav za sva vremena, da se lijepo slažu, puno sreće, zdravlja – poželjela je Antonija. U crkvi je, kako smo doznali, bila i Ivičina sestra Janica Kostelić, ali skrivala se od medija. Naime, zbog problema s koljenom i otežanog kretanja došla je na štakama. Svadbeno slavlje s oko 120 gostiju priređeno je u Ivanić Gradu na imanju obitelji Ivičine majke. U duhu proteklih dana i pomoći potrebnoj ljudima pogođenih poplavama, mladenci, njihove obitelji i uzvanici učinili su da slavlje bude i humanitarno.

Kako bi obavio zadnje pripreme za najvažniji dan u životu, 34-godišnji skijaš se prije četiri dana vratio s treninga u Hintertuxu u Austriji, a onamo se vraća odmah nakon vjenčanja te ostaje do 8. lipnja. Tada će sa svojom suprugom, s kojom na jesen očekuje prvo dijete, otići na medeni mjesec, najprije na Mljet, a zatim na romantično jedrenje po Jadranu.

Foto: Anto Magzan/Pixsell

>> Elin i ja ženimo se 24. svibnja i veselimo proširenju obitelji

Komentara 1

Avatar zrakomlat59
zrakomlat59
20:09 25.05.2014.

Sretno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije