Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IVICA KOSTELIĆ:

Elin i ja ženimo se 24. svibnja i veselimo proširenju obitelji

Ivica Kostelić i Elin Arnarsdottir
Foto: Goran Jakuš/Pixsell
24.03.2014.
u 20:06

– Sretan sam jer se ženim 24. svibnja – kazao nam je 34-godišnji Ivica Kostelić.

I prije no što je planirao, a planirao je nakon svršetka karijere, Ivica Kostelić odvest će pred oltar svoju dugogodišnju djevojku, lijepu Islanđanku Elin Arnarsdottir.

Gips i Marica je vole

– Sretan sam jer se ženim 24. svibnja – kazao nam je 34-godišnji sportaš.

Jednom prilikom Ivica nam je rekao da vjenčanja neće biti prije završetka karijere, ne bude li za takvo što nekog drugog razloga. A drugi razlog se, izgleda, pojavio jer to sugerira i sljedeća Ivičina izjava:

– Veselim se i proširenju obitelji.

Čini se da je Elin u drugom stanju, a kako će Ivica i ovo ljeto imati slobodan lipanj, eto lijepe prilike za medeni mjesec nakon što jedno drugome kažu sudbinsko “da”. Uostalom, Ivica je već najavio da ovaj put neće krstariti gumenjakom nego jedrilicom.

Ivica i Elin upoznali su se još 2006., Elin se bavila natjecateljskim skijanjem, ali ne na razini na kojoj i Ivica. Iako su imali u vezi uspona i padova, jedno je uvijek bilo sigurno - jedno drugome su najveći oslonac. Nije prošlo natjecanje ili samo ždrijeb da Ivica kraj sebe nije imao svoju Elin, s kojom je dijelio i tužne i radosne trenutke. Njegova obitelj plavokosu je Islanđanku odavno prihvatila pa se na utrkama nerijetko moglo vidjeti Elin u društvu Ivičine majke Marice i slavne sestre Janice kojoj je postala bliska prijateljica. Uostalom, već nekoliko godina Elin stanuje kod Kostelićevih u Gračanima, a kada smo je jednom prilikom priupitali kada će kući na Island, sa smiješkom nam je odgovorila:

– Pa moj je dom u Gračanima. Ja sam tu kod kuće.

Podržavaju zeta

A kada je već tako, onda je i vrijeme da se i službeno useli. S time u vezi Ivica je u nedjelju Elin poveo u kupnju svadbenog prstenja, koje će, eto, razmijeniti potkraj svibnja.

Ljubav ovog para odavno su blagoslovili i Elinini roditelji Ragna Thorvaldsdottir i Arnar Jensson koji su s kćeri slavili sportske uspjehe budućeg zeta.

Šuškanja o braku Ivice i Elin počela su kada je protekli vikend Ivica uhvaćen u centru Zagreba u kupovini prstenja. Kako se čini, Ivica i Elin morat će u malo veću kupnju jer treba sve pripremiti za prvog unuka slavnog Ante Kostelića Gipsa i njegove supruge Marice. Gdje će biti vjenčanje još se ne zna. Hoće li ga Ivica prirediti u svom voljenom Zagrebu ili će, s obzirom na to da se radi o toplom svibnju, otići na jedan od naših otoka, nije nam htio otkriti. Možda za slavlje odaberu upravo Mali Lošinj gdje često ljetuju. Ne zna se još ni tko će im biti kumovi, ali s obzirom na to da su i Ivica i Elin jako povezani s njegovom sestrom, sigurno će Janica biti u središtu događanja.

Odmah se, naravno, nametnulo pitanje i tko će na svadbi zabavljati goste. Ivica je nadaleko poznat kao ljubitelj dobre glazbe, a poznata je i njegova strast prema sviranju gitare. Sigurni smo da se na taj veliki dan neće libiti zasvirati i zapjevati u čast svoje sedmogodišnje ljubavi s lijepom Elin.

 

Čekali su da završi Olimpijada u Sočiju

Elin se prije pet godina s rodnog Islanda preselila u Hrvatsku kako bi stalno bila sa svojom ljubavi Ivicom Kostelićem. U Zagrebu je lijepa 25-godišnjakinja nastavila studirati engleski jezik. Svi koji je znaju svjedoče da je vrlo draga i pristupačna, i izazvala je divljenje brzinom kojom je svladala hrvatski jezik.

– Uglavnom ne razgovaramo toliko o skijanju jer mislim da o tome Ivica i previše razgovara s tatom, Janicom i s ljudima iz tima. Ako imam neko mišljenje vezano uz utrku, sigurno ću mu reći i on me posluša. No, razgovaramo o drugim životnim stvarima, kako bismo mogli malo uživati u onome što nas opušta, u slobodnom vremenu, kojega on i nema - rekla je nedavno za Story Elin, a tada je najavila kako bi nakon Ivičina nastupa na Olimpijskim igrama u Sočiju umjesto njegova poslovnog plana, u prvi plan mogao doći njihov privatni, zajednički život. I svoju je najavu i ostvarila.

>> Ne boli kada hodam i trčim, boli kada skijam

Komentara 19

ĆA
ćaćaća
20:39 24.03.2014.

prebacio se ivek na skijaške skokove..eh zato ne ide slalom..ma puno sreće :))

MI
mirkozlikovski
20:18 24.03.2014.

Neka vam je sa srećom. Zaslužili ste je. I želim vam još puno malih Kostelića, budućih skijaških velikana kao što je tata.

DU
Deleted user
20:28 24.03.2014.

Sretno Ivica! Neka ti se vrati dio ogromne sreće koju si hrvatskim navijačima godinama donosio svojim športskim uspjesima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije