Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Ivana Radovniković - 'making of' sa snimanja video spota

Armani4
Foto: Reuters
1/2
PR
Autor
PR članak
14.03.2013.
u 15:03

Ivana Radovniković i pjesma 'Tako rijetko si tu' i dalje na 1. mjestu HRTOP40

Ivana Radovniković, ponosna vlasnica uspješnice \'Tako rijetko si tu\', koja od objavljivanja čvrsto drži visoku poziciju na nacionalnoj top listi HRTOP40, i drugi tjedan za redom nalazi se na 1. mjestu !

Ivana ovih dana punom parom radi na završavanju svog novog spota, za koji najavljuje ekskluzivnu promociju u kinu

.- Mislila sam da je prošli tjedan bio vrh, ali drago mi je da smo to ponovili i drugi tjedan za redom. Sad tek jedva čekam premijeru spota za pjesmu \'Tako rijetko si tu\', koja će se održati sljedeći četvrtak, 21.03.2013. u Cineplexx Centru Kaptol zasluženo na velikom filmskom platnu. Za uspjeh ove pjesme zaslužna je i moja publika pa ih pozivam sve da mi se pridruže na promociji. - rekla je Ivana Radovniković.

S obzirom na odličan plasman pjesme, Ivana i njen managment odlučili su se za pomalo neobičnu promociju pa Vas iz tog razloga pozivamo u četvrtak, 21.03.2013. na druženje u Cineplexx Centar Kaptol, s početkom u 19:30. 

Kako je to već poznato kod Ivane, svaki puta prije premijere spota, svojim obožavateljima pokaže i kratki \'making of\' sa snimanja, a to je pripremila i ovoga puta. Nova princeza hrvatske glazbene scene, kako su je mediji, nazvali ovih dana, zamislila je ovu promociju kao jedno ugodno druženje sa svojim dragim prijateljima, kolegama i predstavnicima medija. Nakon projekcije Ivana će održati kratki nastup uz pratnju gitariste Stjepana Markovića, ali i autora hit pjesme \'Tako rijetko si tu\'.Svoj dolazak potvrdili su i mnogobrojni Ivanini kolege.

Zato ne propustite svoj dolazak jer bit će jako zanimljivo.......četvrtak, 21.03.2013., Cineplexx Centar Kaptol, u 19:30

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?