Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Intimna ispovijest

Jelena Balašević: 'Počelo psihičkom torturom. Sve dok nije pao prvi šamar'

jelena balašević
Foto: Screenshot
1/6
20.12.2015.
u 11:36

Počelo je psihičkom torturom. Vrijeđanjem. Što sam dulje bila s njim, svađe su prerastale u gurkanja, odgurivanja. Sve dok nije pao prvi šamar, prisjeća se Jelena

O traumatičnom iskustvu koje je doživjela s bivšim partnerom Jelena Balašević, kći poznatog glazbenika Đorđa Balaševića, odlučila je javno progovoriti za srpski Blic

U svojoj ispovijesti Jelena je kazala kako je veza baš kao i sve druge u početku bila kao iz bajke. No nakon nekog vremena stvari su počele izmicati kontroli.

– Počelo je psihičkom torturom. Vrijeđanjem. Što sam dulje bila s njim, svađe su prerastale u gurkanja, odgurivanja. Sve dok nije pao prvi šamar – prisjeća se Jelena, koja je s nasilnikom bila u vezi gotovo dvije godine.

Nakon isprike i obećanja da se više nikad neće ponoviti Jelena je svom partneru odlučila dati novu šansu, no zbog toga se sada kaje. 

– Žene na rečenicu "kako se više nikad neće dogoditi" uvijek popuste i oproste, ali nasilje se ponovno dogodi. Ako se dogodi jednom, dogodit će se opet, posebno ako šutite. Imala sam sreću što sve to nije trajalo dugo. Nakon još dva šamara pokupila sam svoje stvari i napustila ga – ispričala je te dodala kako je dugo vremena probleme "gurala pod tepih" jer ju je bilo sram govoriti da je doživjela psihičko i fizičko zlostavljanje  partnera. 

Danas pak, nakon svega što je doživjela, govori potpuno drukčije. – O tome se mora govoriti jer to je nešto što danas povezuje mnogo žena. I, naravno, svakome se to može dogoditi, nema to veze s obrazovanjem ili profesijom – kazala je Jelena i poručila svim ženama koje se nađu u sličnim situacijama da izađu iz takve veze jer je "ljepota života u tome da vas nitko ne ugnjetava, već voli, bude vam prijatelj i da vas štiti".

>>Đorđe Balašević obnovio studentsku sobu koja ga je inspirirala za njegovu čuvenu 'Provincijalku'

>>Đorđe Balašević otpjevao 'Duet' za pokojnog Kemu

Komentara 17

SP
spremni0
20:30 20.12.2015.

Lijepa jena tatu,vidim..

Avatar Burviles
Burviles
16:53 20.12.2015.

ovaj večernjak sve više lići na večernje novosti,i tko je taj balačević,pa nek ju je mlatil znaći da uživa dok je tak dugo to trpila,sad kad ne lema idem drugome,jadno

SA
samoborka
12:48 20.12.2015.

Zahvaljujemo vecernjaku na jos jednom clanku iz regiona. Steta sto papir za printanje ne moze posluziti kao wc papir da sve te regionske clanke isprintamo I korisno ih upotrijebimo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije