Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skandali

Hollywoodski muškarci imaju opasan fetiš na 'tete čuvalice' svoje djece

Ben Affleck, Jennifer Garner and daughter Seraphina Affleck seen during the Pacific Palisades 4th of July Parade in California, USA.   Photo: Press Association/PIXSELL
Foto: Press Association/Pixsell
1/4
08.08.2015.
u 17:13


Najveći je preljubnik A. Schwarzeneger koji iz takve veze ima sina kojeg je tajio 14 godina

Za širu raspravu o tome što je muškarcima fatalno kod dadilja njihove djece odgovor bi trebalo potražiti kod psihologa. Ovaj put se nećemo baviti time već faktima da se i u svijetu slavnih konstantno događaju afere sa seksepilnim 'tetama čuvalicama'. Najnoviji slučaj su glumci Jennifer Garner i Ben Affleck koji su se rastali u lipnju nakon deset godina braka i troje zajedničke djece, a kako se upravo doznalo – zbog dadilje. Naime, Ben je samo koji tjedan nakon službenog razvoda u Los Angelesu snimljen u zagrljaju 28-godišnje Christine Ouzounian koja je za njegovu obitelj počela raditi prošlog proljeća.

Saznanje iz novina

Kada je informacija prvi put procurila u javnost, Ben je sve zanijekao. No ove godine, dok su ljetovali na Bahamima, Jennifer je saznala da se njezin Batman redovito nalazi s Christininu u hotelu u Bel Aireu i odlučila je ponosno obznaniti da je došao kraj.

Sa sličnim scenarijem, ali i malo sočnijim sadržajem, susrela se i Maria Shriver saznavši da njezin suprug, glumac Arnold Schwarzenegger, ima čak i sina s njihovom dadiljom i kućnom pomoćnicom iz Gvatemale Mildred Baenom, koja je kod obitelji radila 20 godina. Arniejevu i Mildredinu sinu bilo je već 14 godina kada je skandal 2011. izbio u javnost, a sve te informacije Maria je saznala čitajući Los Angeles Times. Rastali su se iste godine usprkos 25 godina dugom i na prvu "sretnom braku" i četvero zajedničke djece.

Kako oprostiti?

I glumac Jude Law poklekao je pred čarima dadilje svoje djece iz braka s glumicom Sadie Frost. Te 2005. bio je već razveden, ali s dadiljom je prevario tadašnju zaručnicu Siennu Miller. I mogli bismo tako redom jer i pjevač Seal i Heidi Klum rastali su se zbog istog razloga. Ipak, jedini koji su uspjeli prebroditi nesuglasice zbog afere iz 2004. s njegovom osobnom asistenticom Rebeccom Loos, koja je povremeno radila i kao dadilja, jesu Victoria i David Beckham.

>> Konačno otkriven pravi razlog prekida Bena i Jen

Komentara 7

MA
maxxxx
23:05 08.08.2015.

ma kakav fetiš? zgodna žena u kući i ništa više ni manje.

SA
samoborka
23:09 08.08.2015.

A zašto se tome čuditi..Poanta je u blizini. Dotične dame su u domovima tih muškaraca, u svakodnevnom kontaktu s njima..i sigurno se svojski trude zavesti svog popularnog gazdu. A muško ko muško..kao da je teško nagovoriti žabu da skoči u vodu..

DU
Deleted user
18:06 08.08.2015.

kad ih sami biraju za......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije