Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
istina

Konačno otkriven pravi razlog prekida Bena i Jen

Ben i Jen
Foto: Lionel Hahn/Press Association/PIXSELL
1/4
06.08.2015.
u 15:02

Prekid ovog slavnog para bio je neizbježan, a razloga ima više

Već neko vrijeme mediji nagađaju koji bi mogao biti razlog koji je prelijepu glumicu Jennifer Garner natjerao da ostavi svog supruga, redatelja i glumca Bena Afflecka.

Američki časopis People otkriva prave razloge za kraj ljubavi. Ben i Jen zajedno su proveli 10 godina te se činilo da će taj hollywoodski brak potrajati. Njihovi prijatelji tvrde da je taj prekid bio neizbježan te da su iznenađeni time koliko su ga dugo odgađali. 

Navodno je glumac priznao Jen da već neko vrijeme nije predan njihovom braku. Glumac je i nekoliko puta viđen u društvu njihove dadilje koju je Jen otpustila zbog sumnje na nevjeru supruga. Izgleda da je prelijepa glumica dulje vrijeme trpjela njegovu nevjeru, opijanje i kockanje, do trenutka kad više nije imala tolerancije za muževo ponašanje... 

S druge strane, Benovi bliski prijatelji tvrde da on nije mogao ispuniti njena očekivanja te je počeo vjerovati da nije dovoljno dobar za nju, s čime se nije mogao nositi.

Bez obzira na njihove nesuglasice, odlučili su se jednako skrbiti o troje djece, Violet, Seraphini i Samu, koji trenutačno žive s Jennifer.

>>Ben Affleck i Jennifer Garner potvrdili da se razvode!

>>Slavni par rastaje se nakon 10 godina zbog kocke i alkohola?

Komentara 10

Avatar comparator
comparator
23:57 06.08.2015.

Nije valjda i Ben homoseksualac ?

IB
ivan.biljan68
18:01 06.08.2015.

Kakvu to ljepotu vi vidite na tom kosturu,da ju je oprat,a tek onda?

CE
centirion
10:11 07.08.2015.

Hm hm! Da je sve imao kod kuce nebi tražio sreću okolo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije