Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'BAJKE NE POSTOJE'

Halle Berry: Osjećam krivnju za sva tri svoja razvoda

Halle Berry
14.02.2017.
u 17:55

- Niti jedan od mojih razvoda nije bio lagan, a pogotovo je teško ako su i djeca involvirana - kazala je Berry

Iza Oscarovke Halle Berrry (50) su tri braka, a kako je rekla na nedavnom druženju s fanovima, osjeća krivnju za sva tri razvoda, piše Entertainment Weekly.

- Često osjećam krivnju i odgovornost. Dosta sam patila - kazala je Halle. Prvi brak bio joj je od 1992. do 1997., kad je bila s igračem baseballa Davidom Justiceom. Za pjevača Erica Beneta bila je udana od 2001. do 2005. , a s glumcem Oliverom Martinezom bila je u braku od 2013. do 2016. Službeno su se razveli krajem prošle godine.

- Niti jedan od mojih razvoda nije bio lagan, a pogotovo je teško ako su i djeca involvirana - kazala je Berry koja ima dvoje djece: kćerkicu Nahlu, koja je dobila u vezi s modelom Gabrielom Aubryjem, te sina Macea, iz braka s Martinezom.

- Kada žena ulazi u braćnu zajednicu smatra kako je to za cijeli život, te da je to njen princ na bijelom konju. Tako su me naučile bajke u djetinjstvu. Danas sam potpuno protiv bajki - kazala je Halle i dodala da je razvod veliko razočaranje, ali i da je ona naučila puno o sebi u svakom od tih razvoda.
Halle ćemo ove godine gledati u filmu "Kidnap" u kojem igra majku koja nakon što joj otmu sina kreći na krvavi put osvete.

>>Halle Berry: Mračno razdoblje je konačno iza mene

>>Halle Berry bijesna na bivšeg: Lijenčina je, smanjite mi alimentaciju!

Komentara 1

Avatar littleMORGEN
littleMORGEN
23:00 14.02.2017.

pa zar ju nema tko utjesiti?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije