Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bivšem suprugu

Halle Berry mora plaćati 16 tisuća dolara alimentacije za kći Nahlu

'Vanity Fair Oscar Party 2009 - Los Angeles Halle Berry and Gabriel Aubry at the Vanity Fair Oscar Party 2009 held at the Sunset Tower Hotel in West Hollywood, CA.'
Foto: Press Association/PIXSELL
1/3
10.06.2014.
u 09:18

Halle Berry mora Gabrielu Aubryju plaćati 16 tisuća dolara alimentacije mjesečno za njihovu kćerkicu Nahlu...

Halle Berry mora Gabrielu Aubryju plaćati 16 tisuća dolara alimentacije mjesečno za njihovu kćerkicu Nahlu. Halle i Gabriel nad Nahlom imaju dijeljeno skrbništvo, a glumica će alimentaciju morati plaćati dok malena ne maturira.

Osim alimentacije, Halle je morala platiti 115 tisuća dolara troškova suda i odvjetnika bivšeg joj supruga. Gabriel i Halle dugo su se borili za skrbništvom nad kćeri, a Halle je prošla kroz jako teško razdoblje.

>>Ona je najseksepilnija žena svih vremena!

Ključne riječi

Komentara 2

LI
liliZG
11:58 10.06.2014.

i izgubila, očito...

PA
padamsada
19:52 10.06.2014.

"...a Halle je prosla kroz jako tesko razdoblje." a on jadan nije. Bravo Barbara!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije