Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
krivi rak

Progovorila o svojoj težini: Pogledam se u ogledalu i teško mi je, vrlo sam mršava

giuliana rancic
Foto: Instagram
1/6
02.04.2015.
u 19:55

Čim je saznala da je bolesna, podvrgla se dvostrukoj mastektomiji te nakon dodatnog liječenja dobila bitku za život

Giuliana Rancic osvrnula se na kritike koje se nižu zbog njene zabrinjavajuće težine. Voditeljica na zabavnoj televizijskoj mreži E! otkrila je da je svemu kriv rak koji je preboljela.

Čim je saznala da je bolesna, podvrgla se dvostrukoj mastektomiji te nakon dodatnog liječenja dobila bitku za život. Srećom, kasnije je pomoću surogat majke dobila i sina Dukea. Ipak, posljedice bolesti osjeća i danas. – Primijetila sam da puno jedem, ali ne dobivam na težini. Pogledam se u ogledalu i teško mi je. Vrlo sam mršava. Želim izgledati zdravo, lijepo i seksi, a ne mogu – rekla je Giuliana.

Zbog bolesti i danas uzima lijekove, zbog kojih se, kaže, ne može udebljati. Najteže joj je bilo kada ju je jedan fotograf odbio snimiti za naslovnicu magazina, a sve zbog njene težine. Fotograf je smatrao kako je Giuliana premršava pa je odbio napraviti naslovnicu s njenim likom. – Žao mi je što ljudi misle kako sam odvratno mršava, no ne mogu ništa napraviti s time u vezi. Ipak, imam sreću da imam tip raka koji reagira na lijekove – zaključila je Rancic.

>>Poznata voditeljica alarmantno mršava: 'Ona i dvogodišnji sin gotovo su iste veličine'

>>Prije sretne udaje, slavna novinarka viđala se s Jaredom Letom

Komentara 2

RU
RužaHrvatska
21:42 02.04.2015.

Bitno da je glava na ramenu, koja kila više ili manje ne čini bit života.

LI
liliZG
11:11 03.04.2015.

ne sjećam se da sam tu ženu ikad vidjela sa hranom u ustima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije