Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otkrivena tajna

Prije sretne udaje, slavna novinarka viđala se s Jaredom Letom

Giuliana Rancic (1)
Foto: Pixsell
1/4
11.03.2015.
u 08:26

- Bilo je to prije nego je Giuliana bila na televiziji. Mislim da nije išlo dalje od tog jednog spoja, no tko se ne bi htio pohvaliti spojem s Jaredom Letom? - zapitao se izvor blizak novinarki i voditeljici

Giuliana Rancic išla je na spoj s Jaredom Letom prije nego što je postala slavna i sretno udana za supruga Billa.

Prema pisanju portala RadarOnline, Leto i Giuliana išli su na spoj u četvero jer je njegov brat bio u vezi s njezinom sestrom Monicom. Ova vijest stigla je zajedno s vijesti da će Giuliana ubrzo objaviti memoare o svojoj divljoj mladosti. Još nije poznato hoće li to uključivati i spominjanje ovog glumca i glazbenika.

- Bilo je to prije nego je Giuliana bila na televiziji. Mislim da nije išlo dalje od tog jednog spoja, no tko se ne bi htio pohvaliti spojem s Jaredom Letom? - zapitao se izvor blizak novinarki i voditeljici. Osim nje, poduža je lista dama koje su pale na Jaredov šarm i ljepotu.

>>Voditeljica Giuliana Rancic i njen suprug Bill dobit će sina

>>Voditeljica Giuliana Rancic nakon borbe s rakom dojke čeka dijete

Komentara 1

LI
liliZG
12:41 11.03.2015.

već ste o tome pisali...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije