Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Dva dana se nisu javili'

Dramatična poruka majke dečka Nine Morić: Prilično sam zabrinuta

Nina Morić
Foto: Instagram/Nina Morić
1/6
13.08.2016.
u 19:04

- Neka mi se javi, ako netko ima vijesti o Nini i Luigiju. Prilično sam zabrinuta - napisala je Loredana Fiorentino na društvenoj mreži.

Majka dečka Nine Morić, Luigija Favolosoa, Loredana Fiorentino na Facebooku je jučer napisala dramatičan status iz kojeg se može zaključiti da je par nestao. 

- Neka mi se javi, ako netko ima vijesti o Nini i Luigiju. Prilično sam zabrinuta - napisala je Loredana Fiorentino na društvenoj mreži. Dodala je da joj se nisu javili dva dana. 

Talijanski portal Il Messaggero piše da, iako je par inače aktivan na društvenim mrežama, već dva dana nisu objavili niti jedan status. Luigijeva majka je u razgovoru za talijanske medije kazala da već dva dana pokušava razgovarati sa sinom, no da joj se ne javlja na mobitel. 

Tvrdi da se to nikada ranije nije dogodilo te da je sin obično zove nekoliko puta dnevno. 

>>Nina Morić uzvraća fotkama iz mladosti: Prestanite, nisam operirala nos. Smilujte se!

>>Nina Morić i suprug imali tešku prometnu nesreću!

Komentara 11

DU
Deleted user
19:30 13.08.2016.

Snat će se ona, bez brige, nije joj prvi puta.

Avatar Andabel
Andabel
21:03 13.08.2016.

nego kakvi su to nokti? nije valjda da ih grizes? ih takva dama pa da nema duge nokturine frenč manikir??

Avatar Andabel
Andabel
20:50 13.08.2016.

sigurno leze negdje 2 dana naroljani :-) p.s. nina ovdje gledas u kriz,nasa severina je naucila kako na slikama ne gledati u kriz tj kako sakriti tu manu, inace dobro si se napucila,botoxa ima ko u prici i idemo dalje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije