Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
intenzivna ljubav

Chris Martin želi djecu upoznati s Jennifer, Gwyneth 'poludjela'

'EXCLUSIVE ALL-ROUND PICTURES  WORLD RIGHTS  Chris Martin and his kids Moses and Apple take the dog for a walk, London, UK. 23/01/2011  BYLINE DAN BOZINOVSKI/BIGPICTURESPHOTO.COM:   REF:001/ZB  USAGE
Foto: BIGPICTURESPHOTO.COM
1/5
26.09.2014.
u 09:09

Iako su zajedno svega dva mjeseca, Chris Martin odlučio je upoznati svoju djecu s djevojkom Jennifer Lawrence...

Iako su zajedno svega dva mjeseca, Chris Martin odlučio je upoznati svoju djecu s djevojkom Jennifer Lawrence.

Njegova bivša supruga Gwyneth Paltrow i nije baš oduševljena Chrisovom idejom. - Chris se jako zaljubio u Jennifer i zabavljaju se zajedno. Sve se brzo dogodilo, i jako je intenzivno. Apple i Moses još nisu upoznali djevojku svog tate, a Chris ništa nije raspravio s Gwyneth, piše RadarOnline.

- Gwyneth je šokirana njegovom idejom. Naravno, neće to napraviti odmah, Chris se želi uvjeriti da njegova veza nije prolazna stvari. Tek onda će učiniti taj važan korak, dodao je izvor. Chris vjeruje da će njegova veza dugo trajati, čime je malo uništio ego bivše mu Gwyneth, koja se uvijek hvalila kako Chrisa mota oko malog prsta.

Foto: camilla morandi/Milestone Media/PIXSELL

>>Gwyneth Paltrow napisala Chrisu raspored provođenja vremena s njom i djecom

>>Chris Martin progovorio o Gwyneth Paltrow

Ključne riječi

Komentara 1

LI
liliZG
11:19 26.09.2014.

oko kojeg prsta?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije