Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
i dalje ga kontrolira

Gwyneth Paltrow napisala Chrisu raspored provođenja vremena s njom i djecom

gwyneth paltrow
Foto: GOOP
1/4
24.09.2014.
u 09:38

Iako su se rastali, Gwyneth Paltrow osigurala je vrijeme koje će njezin bivši suprug Chris Martin provoditi s njom i njihovom obitelji

Iako su se rastali, Gwyneth Paltrow osigurala je vrijeme koje će njen bivši suprug Chris Martin provoditi s njom i njihovom obitelji.

Prema pisanju magazina Grazia UK, Gwyneth je oduševljena što je Jennifer Lawrence nova žena u Chrisovu životu, no smatra da on i dalje mora dosta vremena provoditi s njihovom djecom, kćeri Apple i sinom Mosesom. Stoga mu je napravila raspored vremena, u koji je uvrstila vrijeme za nju i djecu. Uskladila je vrijeme koje će provoditi kao samac te u kojem će viđati Jennifer s vremenom koje će provoditi s njom i djecom, kao obitelj. Chris je navodno ljut što Gwyneth i dalje ima toliku moć nad njim.

– Gwyneth još uvijek ima kontrolu nad njim, što i nije baš privlačno njegovim potencijalnim djevojkama. Zasad stvari stoje tako da nijedna normalna osoba ne bi htjela biti dio svega toga – izjavio je izvor za spomenuti magazin. Jennifer i Chris proveli su nedavno vikend zajedno. Ona je stigla u Las Vegas na koncert Coldplaya, a potom su se Jennifer i Chris privatnim avionom vratili u Los Angeles. Navodno su u vezi od kolovoza, a iskra među njima planula je u srpnju, kada su se upoznali. Iako podržava njihovu vezu, Gwyneth nije bila oduševljena što se Chrisovo ime veže uz objavu golišavih fotografija lijepe Jennifer.

Foto: camilla morandi/Milestone Media/PIXSELL

>>Chris Martin tražio očima Jennifer Lawrence u publici, a potom joj pjevao cijeli koncert

>>Chris Martin progovorio o Gwyneth Paltrow

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije