Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Apsurdna priča

Brazilka zbog kolagena u bedrima dobila sepsu i bori se za život

andressa Urach
Foto: Instagram
1/3
04.12.2014.
u 18:30

Andressa Urach proslavila se objavivši da je u vezi s Cristianom Ronaldom, što je on demantirao

Da težnja za ljepotom može biti po život opasna, pokazuje priča Brazilke Andresse Urach.

Manekenka koja se proslavila objavivši da je u vezi s Cristianom Ronaldom, što je on demantirao, natjecala se na Miss Bumbumu, izboru za najbolju stražnjicu, zbog čega se podvrgla ubrizgavanju kolagena u bedra i pozadinu.

Foto: Instagram/Wanda Nara

Andressa je tretman obavila prije dvije godine, ali joj je kolagen u nogama prouzrokovao veliku bol te je svaka četiri sata uzimala morfij. Ovog ljeta zato je odlučila ukloniti filere iz nogu, ali poslije drugog zahvata došlo je do sepse zbog koje je manekenka pala u stanje šoka te se sad nalazi na intenzivnoj njezi i bori se za život.

Komentara 3

CH
choco
18:48 04.12.2014.

Nije ona kriva,kriva je propaganda sa televizije koja pokazuje mladim curama krivu sliku o zivotu,i ona je bila necije dete koje je bilo u pelenama i nju su roditelji pazili kao malo vode na dlanu,ali kao u svakom losem filmuu sve se desi na brzinu.ali kao hriscanin zelim joj brz oporavak i pamet u glavu,i zajebi ronalda i koka kolu i nadji sebi finog momka i rodi mu dete i sve ce biti super.

MB
Marlon Brando
13:21 06.12.2014.

Vrlo lijepa djevojka,žao mi je što joj se to dogodilo,kruh prek pogače nikad nije dobar...

RE
reborn
11:20 05.12.2014.

"Došlo je do sepse zbog koje je manekenka pala u stanje šoka te se sad nalazi na intenzivnoj njezi i bori se za život" - pa što onda objavljujete njezine fotke sa napuhnutom guzom? Zar ne mislite da bi prikladnija poruka bila fotka iz bolnice gdje je priključena na aparate? Tek tada bi vizualno ispričali istinitu priču...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije