Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
atraktivan program

Blondie, 2 Cellos, Urban & 4 - sjajna glazba na Špancirfestu!

blondie
Foto: Promo
1/3
21.08.2014.
u 18:37

Urban i njegova četvorka itekako su aktivni. U travnju ove godine objavili su singl 'Sutra ćemo pričati' kao najavu za nadolazeći album, a snimaju i dokumentarno-eksperimentalni film Možete li se sjetiti?

Urban i njegova četvorka itekako su aktivni. U travnju ove godine objavili su singl Sutra ćemo pričati kao najavu za nadolazeći album, a snimaju i dokumentarno-eksperimentalni film Možete li se sjetiti? Riječki rokeri na glavnu festivalsku pozornicu Stari grad izaći će u nedjelju 24. kolovoza nakon nastupa dvojca 2 Cellos.

Priča o Luki Šuliću i Stjepanu Hauseru priča je o dvojici violončelista čija je obrada pjesme Smooth Criminal postala gotovo preko noći globalna internetska senzacija. Dečki su danas svjetski poznati, a na glavnoj festivalskoj pozornici Špancirfesta sviraju u nedjelju 24. kolovoza.

Kultni američki bend Blondie nastupit će na glavnoj festivalskoj pozornici u ponedjeljak 25. kolovoza. Riječ je o bendu koji je do danas prodao više od 40 milijuna nosača zvuka, a na čelu s karizmatičnom pjevačicom Debbie Harry i dalje žari i pali svjetskom rock’n’roll scenom.

>>Prvih 25 čitatelja dobivaju ulaznice za koncert Blondie

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Jalnuški
Jalnuški
23:50 21.08.2014.

Čestitam. Iz Splita sam, ali doći ću ja kad-tad u taj Varaždin...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije