Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izazvao paniku u Hollywoodu

Bivše ljubavnice: Vjerovale smo ti da si čist. Charlie, ti si čudovište

Charlie Sheen
Foto: Promo
1/2
19.11.2015.
u 11:13

Od djevojaka s kojima je imao spolne odnose tražio je da o njima ne govore javno niti da o tome govore u mogućim sudskim parnicama

On je čudovište, dekadencija je uništila život princa Hollywooda, liječnik Charlieja Sheena otkriva njegov šokantan zdravstveni karton, naslovi su koji su jučer vrištali s naslovnica i portala svih svjetskih medija.

Javno priznanje 50-godišnjeg glumca da je zaražen HIV-om izazvalo ja paniku u Hollywoodu jer Sheen je poznat kao veliki ljubavnik pa su jučer mnoge njegove bivše ljubavnice podigle tužbu protiv njega jer ih prije seksualnog odnosa nije upozorio da ima HIV.

Tajni ugovor za prostitutke

– U vrijeme za koje Charlie kaže da je otkrio da ima HIV živjela sam s njim u njegovoj kući i seksali smo se svaku noć. Govorio mi je tada da je čist i ja sam mu vjerovala. Charlie, ti si čudovište, mogla bih umrijeti. Ja to tebi nikada ne bih napravila – grcajući u suzama i vidno uznemirena govorila je njegova bivša djevojka Bree Olson pred kamerama Inside Editiona.

Raskalašeni glumac često je mijenjao partnerice i kući je dovodio prostitutke koje su morale potpisati ugovor o tajnosti kojim im Sheen zabranjuje da u javnosti, na društvenim mrežama i prijateljima, pričaju o susretima s njim. Magazin In Touch posjeduje preslik ugovora između Sheena i prostitutki u kojima je najvažnija stavka ona kojom se potpisnici ugovora obvezuju kako se odriču prava da o njihovim susretima svjedoče pred sudom. Očito je da je Sheen znao da će se njegova tajna razotkriti kad-tad i od mogućih posljedica pokušao se zaštiti svim sredstvima.

Anna Gristina vlasnica je bordela u koji je Sheen zalazio i čije su djevojke dolazile k njemu doma. Ona je medijima otkrila da je glumac 2013. potrošio gotovo 12 milijuna kuna na usluge prostitutki s kojima je seksualne odnose često imao i bez kondoma. Anne kaže kako se djevojke nisu opirale seksu bez kondoma jer su se mnoge od njih nadale kako će ostati trudne s poznatim glumcem.

Jedina osoba kojoj je priznao da ima HIV čim je to otkrio njegova je bivša supruga Denise Richardson.

Tata konačno uz njega

Kćerima Sam i Loli, koje ima s Denis, tu je tajnu otkrio tek prije nekoliko dana. Charliejeva druga supruga Brooke Müller njihovim je šestogodišnjim blizancima Bobu i Maxu nakon Sheenova javnog priznanja o HIV-u samo rekla da je tata bolestan.

Reakciju punu suosjećanja Charlie je dobio od svog oca, poznatog glumca Martina Sheena, koji ga je dosad uglavnom kritizirao.

– Otkrio je svoju najdublju i najmračniju tajnu i divim se hrabrosti s kojom je to učinio – rekao je Martin Sheen. 

>>Charlie Sheen priznao da je HIV pozitivan

>>Slavni glumac sprema se otkriti osobnu tajnu: Potvrdit će da je HIV pozitivan?

Komentara 8

Avatar XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
11:43 19.11.2015.

Ne kužim, do neki dan vam je bio OK ;)

JU
jurajuric116
13:38 19.11.2015.

ma tak i treba tim kurveštijama. ko da su one tolko različite od njega. jedne je mazal za lovu, druge za slavu. a još veće drolje su ove koje nisu uzimale lovu.

SL
stalno lazu
14:32 20.11.2015.

Meeeeeeeennnnnnnnnnn. Pokvareno do beskraja. Kad je ona cura spavala sa stotinjak frajera onda je bilo za osudu a kad je čarli sapunjara presucivao svoju bol sponzorusama i onima na dobrom putu doslovno bi ga trebalo pohvaliti. Sigurno je poseban osjećajaj nekom prenese hiv?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije