Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U NBC-jevoj emisiji

Slavni glumac sprema se otkriti osobnu tajnu: Potvrdit će da je HIV pozitivan?

'CHARLIE SHEEN and LINDSAY LOHAN  in SCARY MOVIE 5'
Foto: 'Quantrell D. Colbert'
1/7
16.11.2015.
u 21:03

Sheen je navodno HIV pozitivan već nekoliko godina, a činjenicu da je zaražen HIV-om skrivao je zbog straha od višemilijunskih tužbi njegovih bivših partnerica među kojima su i brojne slavne dame

Slavni glumac Charlie Sheen sutra će dati ekskluzivan intervju Mattu Laueru u NBC-jevoj emisiji "Today" u kojoj će, kao je najavljeno, otkriti svoju veliku osobnu tajnu, piše Daily News

Mnogi nagađaju da će Sheen tijekom svog gostovanja u emisiji otkriti da je upravo on velika zvijezda zaražena HIV-om o kojoj su se raspisali strani mediji proteklih nekoliko tjedana. Sheen je navodno HIV pozitivan već nekoliko godina, a činjenicu da je zaražen HIV-om skrivao je zbog straha od višemilijunskih tužbi njegovih bivših partnerica među kojima su i brojne slavne dame

– Charlie je mislio da je neuništiv i nije poduzimao nikakve mjere opreza iako je uživao u visokorizičnim seksualnim odnosima – kazao je glumčev prijatelj za Inquirer. 
Isti magazin objavio je i priču Sheenove bivše supruge Brooke Mueller koja je potvrdila da postoji velika vjerojatnost da je otac njezinih sinova zaražen HIV-om.

– Danima sam se drogirala s njim. Nisam se mogla nositi s činjenicom da ima HIV. Prije šest mjeseci dijagnosticirali su mi očnu bolest, a nakon toga pojavila se i mogućnost da me Charlie zarazio HIV-om –  napisala je Muller u poruci koju posjeduje magazin Inquirer. 

Unatoč svom promiskuitetnom načinu života, Sheen ne zna kako se zarazio virusom, a bolest je tajio i između ostalog jer je smatrao da će mu priznanje da je HIV pozitivan uništiti karijeru.

 – Bio je prestravljen činjenicom da će njegov glumački talent biti nakon otkrića biti zaboravljen – kazao je izvor.

>>Charlie Sheen napao basista koji ga je pokušao fotografirati

>>Charlie Sheen ipak se neće pojaviti u zadnjoj epizodi popularne serije

Ključne riječi

Komentara 6

JO
johnxxx
00:58 17.11.2015.

Slika i prilika Amerike i Holywood-a.

DU
Deleted user
21:48 16.11.2015.

Poslije hebanja nema kajanja.

KR
krmpaza
23:11 16.11.2015.

sad kad prevesla sve medije...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije