Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uništili pjesmu?

Beyonce i Andrre 3000 obradili Amy Winehouse i digli prašinu

Beyonce (1)
Press Association/PIXSELL
28.04.2013.
u 08:44

Nova verzija, u čiju je produkciju prste i ovoga puta upetljao Jay-Z, naći će se na soundtracku posljednjeg filma Baza Luhrmanna ''Veliki Gatsby''

Već dugo se nije dogodilo da je obrada neke pjesme izazvala toliko podijeljenih mišljenja kao što je obrada velikog hita pokojne britanske zvijezde Amy Winehouse ''Back to Black'' koju su potpisali Beyonce i Andrre 3000 iz Outkasta.

Nova verzija, u čiju je produkciju prste i ovoga puta upetljao Jay-Z, naći će se na soundtracku posljednjeg filma Baza Luhrmanna ''Veliki Gatsby''.

Istog trena kad je nova verzija Amyne uspješnice osvanula na YouTubeu počeli su pljuštati komentari slušatelja. Mnogi su iskazali nezadovoljstvo i ogorčeno ustanovili da su im Beyonce i Andrre 3000 ''uništili pjesmu''. No bilo je i pozitivnih komentara obožavatelja, ali i producenta ii prijatelja pokojne Amy Marka Ronsona koji ju je pohvalio te kazao kako je počašćen što su američke zvijezde izabrale baš njegovu pjesmu.

Kako ona zvuči, poslušajte sami.

>>Mitch Winehouse tuži Beyoncé jer Amyn hit pjeva bez dozvole

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije