Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Traži masnu odštetu

Mitch Winehouse tuži Beyoncé jer Amyn hit pjeva bez dozvole

AMY (1)
Pixsell
21.04.2013.
u 17:57

Otac pokojne pjevačice neugodno se iznenadio kad je čuo da će Beyoncé prepjevati baladu “Back To Black” i objaviti je kao dio soundtracka za novi film “Veliki Gatsby”. Očekivao je da zvijezda poput nje poštuje tuđa autorska prava

Otac pokojne Amy Winehouse, Mitch, neugodno se iznenadio kad je čuo da će Beyoncé prepjevati baladu njegove kćeri “Back To Black” i objaviti je kao dio soundtracka za novi film “Veliki Gatsby”.

– Očekivao sam da pjevačka zvijezda poput nje poštuje tuđa autorska prava. Neću joj braniti pjevati, ali tražit ću masnu odštetu – ljutito je rekao Mitch.

– Amy je imala nevjerojatan talent. Sama je pisala svoje pjesme i drugi bi to trebali poštovati. Najlakše je ukrasti i kititi se tuđim perjem – rekao je Mitch.

Dodaje da se ne bi toliko ljutio da su s njim Beyoncé ili njezin menadžment barem kontaktirali i najavili planove.

– Sad će morati platiti. Bilo bi pošteno da daruje barem 100.000 funti zakladi moje voljene Amy koja se bavi humanitarnim radom – kaže razočarani otac.

Beyoncé je, kaže, pisao na njezin Twitter, ali ona mu još nije odgovorila. Na pjevačicu su se naljutili i Amyni obožavatelji.

– Mogla je barem ostati vjerna Amynu stilu. Ovako je potpuno uništila uspomenu na našeg idola – kažu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije