Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skup tajni agent

Aston Martin iz filma o Jamesu Bondu prodan za 3,137.361 euro

Aston Martin
Foto: Reuters/PIXSELL
21.02.2016.
u 00:30

Aukcija predmeta iz filma održana je u prostorijama aukcijske kuće Christie’s u Londonu i prikupljeno je i 3,6 milijuna eura u dobrotvorne svrhe

Sportski automobil Aston Martin iz filma o Jamesu Bondu “Spectre” prodan je na aukciji za 3,137.361 euro. Jedan od samo dva automobila iz tog filma premašio je očekivanja o zaradi od milijun eura. Napravljen je u Warwickshireu i ima motor V8 s prosječnom potrošnjom od 4,7 litara, a najveća brzina koju može razviti jest 300 kilometara na sat. No ne smije se voziti javnim cestama. Na njemu se nalazi i potpis Daniela Craiga.

Aukcija predmeta iz filma održana je u prostorijama aukcijske kuće Christie’s u Londonu i prikupljeno je i 3,6 milijuna eura u dobrotvorne svrhe. Online aukcija nastavlja se u utorak kada će u ponudi biti još 10 predmeta.

Među prodanim je predmetima kostim “Dan smrti” koji je nosio Daniel Craig, a postigao je cijenu od 127 tisuća eura. Snimka pjesme Writing on the Wall Sama Smitha te note prodane su za 12 tisuća eura. Aston Martin je u vezi s Jamesom Bondom od filma “Goldfinger” iz 1964. godine. 

>> Više ne želi biti tajni agent: Radije bi razrezao vene nego ponovno bio Bond

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije