Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Konačna odluka

Više ne želi biti tajni agent: Radije bi razrezao vene nego ponovno bio Bond

james bond
Foto: Reuters/PIXSELL
1/8
15.02.2016.
u 15:07

Britanski mediji već su počeli nagađati tko bi mogao dobiti ulogu u idućim nastavcima, a među potencijalnim kandidatima nalaze se Damian Lewis, Tom Hardy,Henry Cavill,Michael Fassbender, Jason Statham te Idris Elba

Britanskog glumca Daniela Craigea više nećemo gledati u ulozi najpoznatijeg tajnog agenta James Bonda. Slavni glumac definitivno se odlučio oprostiti od uloge koja ga je proslavila i krenuti dalje drugim putem. 

-Mislim da se ne bih mogao više s njim družiti. Možda ipak samo jednu večer, ali kratko. Riječ je o liku koji je seksist i samotnjak. Siguran sam da više neću glumiti Jamesa Bonda jer imam neke druge planove- najavio je u rujnu prošle godine Craig prije nego je izašao 'Spectre', ujedno i posljednji nastavak u kojem se pojavio u ulozi Bonda. Ipak nakon što se ispostavilo da je potpisao višesezonski ugovor za snimanje TV serije 'Purity' bilo je sasvim jasno da više neće glumiti najpoznatijeg tajnog agenta. 

Jednom prilikom Craig je čak izjavio i da bi si 'radije  prerezao vene nego ponovno utjelovio Bonda'. Britanski mediji već su počeli nagađati tko bi mogao dobiti ulogu u idućim nastavcima, a među potencijalnim kandidatima nalaze se Damian Lewis, Tom Hardy,Henry Cavill,Michael Fassbender, Jason Statham te Idris Elba, koji bi ako se špekulacije pokažu istinitima bio prvi tamnoputi glumac u toj ulozi.

No, Craig ne želi uopće razmišljati o svom nasljedniku. Na pitanje što on misli o potencijalnim kandidatima Craig je za The Sun tek kratko odgovorio 'J*** mi se. Nek im je sa srećom!'. Osim Craigea filmsku ekipu napustio je i redatelj Sam Mendes unatoč tome što je posljednji nastavak najdugovječnije filmske franšize zaradio nevjerojatnih 660 milijuna dolara.

>>Bondov aston martin ide na dražbu

>>James Bond će zaplesati u Plesu sa zvijezdama?

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Hunter86
Hunter86
19:04 15.02.2016.

Tom Hardy!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije