Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Srpska sportašica

Arnold Schwarzenegger dodatno razgibao Bojanu Vasiljević

bojana i arnold
Foto: Screenshot
1/2
05.02.2014.
u 12:37

Glumac Arnold Schwarzenegger družio se u Los Angelesu s prvakinjom svijeta u body fitnesu Bojanom Vasiljević...

Glumac Arnold Schwarzenegger družio se u Los Angelesu s prvakinjom svijeta u body fitnessu, Bojanom Vasiljević. Bojana već nekoliko godina živi i radi u Los Angelesu, a jedna je od najuspješnijih srpskih sportašica u inozemstvu.

Arnolda je nedavno upoznala u svojoj teretani, a on joj je dao niz komplimenata zbog izgleda. Pokazao joj je i nekoliko svojih vježbi. Susret sportašice i Arnolda snimio je potajno Bojanin trener Eric DiLaurio.

– Budući da je Arnold poznat kao veliki ljubitelj ženskog roda, možete pretpostaviti kakav mi je komentar uputio na račun izgleda! Na kraju, jedina sam dobila od njega na poklon proteinsku čokoladicu poslije snimanja kadra, izjavila je Bojana za Telegraf.

>>Je li ovo najbolja Super Bowl reklama za pivo ikad?
 

Komentara 3

ĆA
ćaćaća
12:47 05.02.2014.

jel ima filmić bojana'?

DR
drznedaj
13:49 05.02.2014.

Kaj nije to ona parodija koju vec neko vrijeme radi. Bilo i za SuperBowl.

ZE
zekoslav
13:24 05.02.2014.

p...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije