Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Očekujte neočekivano

Je li ovo najbolja Super Bowl reklama za pivo ikad?

Foto: Youtube Screenshot
1/2
01.02.2014.
u 17:25

Ian nije ni slutio kako ga nakon pive očekuje partija stolnog tenisa sa Arnoldom Scharwzeneggerom ili nastup s popularnim bendom One Republic

Ian Rapoport samo je trebao pristati popiti jednu pivu Bud light i najluđa noć u njegovom životu službeno je počela. Tako otprilike glasi scenarij najnovije reklame za popularnu američku pivu koja će se službeno emitirati tijekom večerašnjeg SuperBowla.

Ian nije ni slutio kako ga nakon pive očekuje partija stolnog tenisa sa Arnoldom Scharwzeneggerom ili nastup s popularnim bendom One Republic.

Kako je protekla njegova avantura provjerite u videu:

>> Schwarzenegger s plavom perikom u urnebesnoj reklami za pivo

Komentara 2

GU
Gumba017
18:16 01.02.2014.

Superbowl se ne odrzava večeras, nego sutra navečer.

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
18:08 01.02.2014.

Ne znam sta je gore, piti Bud Light ili druzit se sa Schwarzenegerom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije