Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izložba Mare Milin

Anja Šovagović Despot počela sama šivati odjeću

mare (1)
Foto: Davor Višnjić/Pixsell
1/6
27.04.2013.
u 20:00

Glumica Anja Šovagović Despot družila se dizajnericom Loredanom Bahorić i otkrila da obožava nositi odjeću domaćih dizajnera. Priznala nam je da se i sama uhvatila igle i konca.

Na izložbi fotografija Mare Milin u zagrebačkom Velvetu podršku omiljenoj fotografkinji došla su dati i brojna poznata lica. Glumica Anja Šovagović Despot družila se dizajnericom Loredanom Bahorić i otkrila da obožava nositi odjeću domaćih dizajnera. Priznala nam je da se i sama uhvatila igle i konca.

– Počela sam šiti odjeću, ali još nisam baš dobra u tome, pa ne bih svoje komade ni mrtva široj javnosti pokazala – otkrila nam je kroz smijeh Anja.

Komentara 1

CA
cajnik
12:54 19.10.2014.

bravo ANJA

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije