Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zana Marjanović:

Angelina Jolie oplemenila me prijateljstvom. I danas se 
čujemo...

zana (1)
Foto: Pixsell
1/3
19.05.2012.
u 09:00

– Nakon suradnje s Angelinom sve se zahuktalo jer puno radim, a pritom ne želim zapostaviti ni svoju ljubav, kazalište i projekte na kojima radim sa svojom družinom Magacin Kabare – kaže Zana.

Cannes Critics’ Week jučer je otvoren filmom “Broken” u kojem uz Tima Rotha i Cilliana Murphyja glumi sarajevska glumica Zana Marjanović, domaćoj i svjetskoj javnosti poznata po glavnoj ulozi u filmu Angeline Jolie “U zemlji krvi i meda”. Prije odlaska u Cannes podijelila je s nama dojmove s londonskog snimanja filma u kojem igra dadilju u obitelji Tima Rotha.

– Ruffus Norris jedan je od tri najbolja kazališna redatelja u Engleskoj i prije samog snimanja imali smo probe kao što se to inače radi za kazališne predstave. Tim Roth i Cillian Murphy su kazališni ljudi i odlično smo se razumjeli jer dijelimo istu ljubav. Veseli me premijera u Cannesu jer će i meni to biti prvo gledanje filma – otkriva Zana.

Za snimanja u Londonu Roth, našoj publici najpoznatiji po ulozi Cala Lightmana u seriji “Laži mi”, velikodušno je pristao biti Zanin domaćin.

– Tim je bio jako susretljiv i pomagao mi je u snalaženju po Londonu. Kroz moju priču zavolio je Sarajevo i poželio ga posjetiti, a kad dođe, uzvratit ću mu domaćinstvom – obećala je 28-godišnja glumica.

Nakon premijere filma “U zemlji krvi i meda” u kojem glumi Ajlu, Zana se nije stigla previše odmarati jer joj je taj projekt otvorio mnoga vrata.

– Nakon suradnje s Angelinom sve se zahuktalo jer puno radim, a pritom ne želim zapostaviti ni svoju ljubav, kazalište i projekte na kojima radim sa svojom družinom Magacin Kabare – kaže Zana. U njezinu rokovniku za ovo ljeto upisano je i snimanje novog filma, o kojem nam je otkrila nekoliko detalja:

– Tijekom ljetnih mjeseci u Beču ću snimati film u kojem igram glavnu ulogu. Scenarij je rađen po istinitom događaju i radnja je zbilja uzbudljiva.

U intervjuima je uvijek isticala kako je Angelina Jolie snažna, inspirativna osoba koja ju je hrabrila u glumačkim pothvatima.

– Kao i sa svakim drugim prijateljem, tako sam i s Angelinom i dalje u kontaktu. Upoznavši se s njom postala sam bogatija za jedno divno prijateljstvo. Bila je čast raditi ne samo s njom, nego i cijelom ekipom filma – iskreno će Zana.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije