Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
victoria's secret

Ove su djevojke dobile krila anđelica!

victoria secret
Foto: Facebook
1/6
30.04.2015.
u 20:22

Američki modni brend predstavio deset novih manekenki koje će biti zaštitna lica seksi donjeg rublja

U svijetu modela dobiti krila jednako je kao u nogometu zabiti pobjednički gol u Ligi prvaka. Naravno, ako je riječ o krilima američkog brenda Victoria's Secret, poznatog po zavodljivom donjem rublju.

Nova zaštitna lica dolaze iz svih krajeva svijeta, ali među njima još uvijek nema nijedne Hrvatice.

Kate Grigorieva je Ruskinja, Taylor Hill iz Colorada u SAD-u, Jasmine Tookes iz Kalifornije, Elsa Hosk dolazi iz Švedske, Martha Hunt iz Sjeverne Karoline, Jac Jagaciak dolazi iz Poljske, Stella Maxwell je Britanka, Lais Ribeiro brani boje Brazila, Sara Sampaio stiže iz Portugala, a Romee Strijd u okrilje VS-a došla je iz Nizozemske. 

Djevojke će se pridružiti postojećim anđelicama Lily Aldridge, Alessandri Ambrosio, Adriani Limi, Behati Prinsloo te Candice Swanepoel, a modni svijet pamti i prve anđelice koje su predstavljene 1997. godine, slavne supermodele Helenu Christensen i Stephanie Seymour.

Njima se 1999. godine pridružila brazilska manekenka Gisele Bündchen, koja ovih dana slavi 20 godina karijere.

Samo lani Gisele je utržila više od 270 milijuna kuna pokazujući kako ugovor s Victoria's Secretom otvara sva vrata u svijetu mode i ljepote, ali i daje mogućnost za paprenu zaradu. Istodobno, od anđelica se zahtijeva da njeguju zdrav životni stil, vježbaju i uravnoteženo se hrane te da uvijek budu uzor mladim djevojkama i promoviraju pozitivan stav prema tijelu na svojim profilima na društvenim mrežama. Ranije ove godine svoja su krila o klin objesile Doutzen Kroes i Karlie Kloss koje su se odlučile posvetiti vlastitim projektima. Sudeći po tome kako su brzo pronašli zamjenu za njih, djevojke kao da stoje u redu i čekaju da dobiju ugovor s VS-om.

>>Slavna ljepotica napušta Viktorijine anđelice

>>Kraljica top lista i dame s pista! Kako se zabavljaju Taylor i prijateljice

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije