Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon 4 godine

Slavna ljepotica napušta Viktorijine anđelice

karlie kloss
Foto: Instagram
1/6
21.02.2015.
u 16:36

Predivna Karlie Kloss na 'Victoria Secret Fashion Show-u' debitirala je 2011. godine, a od tada je jedno od najpoznatijih zaštitnih lica brenda Victoria Secret.

Manekenka Karlie Kloss uskoro više neće biti jedna od Viktorijinih anđelica. Vijest o odlasku slavne anđelice za magazin US Weekly potvrdio je direktor marketinga VS-a Ed Razek.

-"Sa Karile sam se susreo prije nekoliko mjeseci kako bi razgovarali o stvarima koje ona želi raditi u svom životu i karijeri. Kroz razgovor postalo je jasno da Kloss nema vremena da ispuni obveze koje su pred njom. Iako nevoljko, odlučili smo se da ćemo raskinuti našu suradnju po isteku ugovora"- izjavio je Razek u priopćenju. 

Dodao je i kako mu je Karlie vrlo bliska prijateljica i osoba koju iznimno cijeni i voli. 

- "Ona je neupitno jedan od najboljih modela ikada. Ali još je bolja osoba. Njena budućnost nema granica. Uzbuđen sam što ću vidjeti sve dobro što će napraviti. Karlie Kloss zauvijek će biti moj anđeo!"- zaključio je Razek.

O odlasku Karlie Kloss počelo se nagađati posljednjih nekoliko mjeseci kada se lijepa 22-godišnjakinja počela pojavljivati u kampanjama vodećih svjetskih dizajnera kao što su Michael Kors, Alexander McQueen i Dolce & Gabbana, a sada je ta informacija konačno i službeno potvrđeno.

Predivna Karlie na 'Victoria Secret Fashion Show-u' debitirala je 2011. godine, a od tada je jedno od najpoznatijih zaštitnih lica brenda Victoria Secret

>>Kraljica top lista i dame s pista! Kako se zabavljaju Taylor i prijateljice

>>Je li ovo najmršavije izdanje Viktorijine anđelice?

Komentara 1

Avatar Vrijeme
Vrijeme
08:57 22.02.2015.

Ljudi moji, Skandinavija je puna ovakvih ljepotica, a o Rusiji, Estoniji, Ukrajini da i ne govorim.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije