Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
skupocjeni meljinčenkov dar

Prijateljica Nine Badrić od supruga dobila najdužu jahtu na svijetu

sandra merljichencko
Foto: Grgo Jelavić/Pixsell
1/3
14.07.2015.
u 13:02

Ovo nije prva jahta koju je Andrej kupio svojoj Aleksandri, no sigurno je najduža. "White Pearl" jahta je duga 147 metara, a ima čak tri kata te bazen

Aleksandra Meljinčenko uživa u pažnju svog bogatog supruga, ruskog milijardera Andreja. Na dar je od njega dobila najdužu jahtu na svijetu.

Ovo nije prva jahta koju je Andrej kupio svojoj Aleksandri, no sigurno je najduža. "White Pearl" jahta je duga 147 metara, a ima čak tri kata te bazen. Uređena je prema ukusu zgodne Aleksandre. Prva jahta koju joj je poklonio zvala se A, a bila je duga 118 metara. Tada je procijenjena kao najskuplja jahta na svijetu.

Sandra je, inače, velika prijateljica pjevačice Nine Badrić pa često putuju i pohode modna događanja zajedno. Nekad je bila članica beogradske grupe Models, a prije nekoliko godina udala se za Meljinčenka te je otad posvećena obiteljskom životu.

>>S kim se to sve Nina Badrić druži u Parizu?

Komentara 7

ĆA
ćaćaća
22:28 14.07.2015.

spontana ljubav je uvijek najbolja :)))

SO
Somelier
15:32 14.07.2015.

Mislim da je on obični mekomudić. Nek joj ga saki dan zakoreniči još bu i ona njemu nekoga čamca kupila.

Avatar ambientocclusser
ambientocclusser
06:35 15.07.2015.

Hah sjećam se glavne pjesme grupe models: Pare pare pare volim da me kvare, što će meni ljubav prava kada ona nema para.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije