Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
22.10.2011. u 12:00

“Husariću su pokušali pakirati interesni lobiji”, stao je u obranu svog kadra Friščić.

Josip Friščić, predsjednik HSS-a, na pitanje hoće li staviti Jadranka Husarića na izbornu listu, odgovara pozitivno, iako se tog direktora Hrvatskih voda spominje u kontekstu milijunskih provizija, mita i korupcije. “Husariću su pokušali pakirati interesni lobiji”, stao je u obranu svog kadra Friščić. Ako su mu i pakirali, lijepo su spakirali – jednom je spakiran na safari u Namibiju, a drugi put u SAD gdje je išao u lov na bizone. USKOK i dalje istražuje tko je platio pakiranje i avionske karte.

Plati sada, a provjeri 
tko zna kada
Miroslav Radman, znanstvenik, predstavio je kapsule za produženje života po cijeni od 700 kuna. Hoće li vam doista obogatiti život doznat ćete tko zna kada, ali da će vam osiromašiti novčanik znate već sada.

Karlovac nabavlja uređaj za rastjerivanje mladih

Damir Jelić, karlovački gradonačelnik, razmišlja o revolucionarnoj metodi uvođenja reda u grad. Kako bi doskočile vandalizmu dijela mladih Karlovčana, gradske vlasti planiraju nabaviti uređaje za rastjerivanje tinejdžera znakovitog naziva Mosquito, otkriva Novi list. Nakon što su gradski oci zaključili da su njihova vlastita djeca dosadna poput komaraca, odlučili su isprobati kontroverznu elektronsku napravu koja emitira iritantan visokofrekventni zvuk, a mogu ga čuti samo mlađi ljudi jer starije osobe s godinama gube osjetilo sluha za visoke frekvencije. Uređaj za rastjerivanje tinejdžera bio bi postavljen noću ispred škola, vrtića, klupica u parkovima i trgovina s alkoholom. Što ako projekt ne uspije? Hoće li pokušati sa zaprašivanjem mladih?

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar HipnosPajdaš
HipnosPajdaš
13:15 22.10.2011.

Debeli krmak....ima prste u pekmezu do ramena.Hrvatske vode su leglo kriminala i korupcije.Recimo ovdje u Krapinsko-zagorskoj županiji ravnatelj njihove ispostave daje posao i novac izvodjaču koji zajedno s njim sjedi u Općinskom odboru HDZ-a jedne općine i može ih see vidjeti u \"intimnom\" društvu po skrivenim ugostiteljskim destinacijama,u dubokom razgovoru ....u četiri oka.Tu valjda ruka ruku mije.On sam raspolaže sa 30 milijuna kuna i sam odlučuje o trošenju.Nema ga na radnom mjestu gotovo nikad,jer većinom putuje s nogometnom reprezentacijom Hrvatske ,kao i s Dinamom....a kad nije s njima onda se bavi \"stranačkim\" i koruptivnim poslovima.

VI
vidimškoj
13:24 22.10.2011.

Ovo je prava fotomontaža i namištaljka.Ovo je slika sa padina Sljemena a ova zvir šta leži pod nogama ove dvonožne zviri je maskirana krava. Bolje bi bilo drugu seljaku friskiju umisto sebe i ovoga druga gori na listu stavit nekoliko ovih iz obitelji ovoga sa rogovima jer bi im narod više virova a i više bi koristi od njih ima. Radmanove likarije nisan prova a bojim se da i neću.Nemam sitna za takve kapsule a uz to se ja uzdam u svoje kljuse pa dok dura dura. Ovima iz Karlovca bi najbolje bilo da ukinu rodilišta a da otvaraju staračke domove. Imali bi napokon svoj mir.Ovi volovi šta danas vladaju gradom su zaboravili da su i oni nekada bili mladi telci željni provoda i igara.

BA
banini
18:16 22.10.2011.

E taj Friščić, po pogledu mu znaštko je što je. Stočni nakupac i prekupac. Pošto kume krava, ups pardon fotelja. To je vrsta koja treba izumrijeti, i nikakve štete. Nije ni mrtvima lako, a pogotovo Radiću i V. Mačeku. Gdje je bio bog kad je ovaj isplivao na površinu političke scene. Što si te misli pokojni Pankretić. Nadam se da ta žgadija ovaj pu neće preći ni izborni prag.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?