Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Donacija

Dva trkaća konja s Hipodroma radit će s djecom s posebnim potrebama

konj
Foto: sportskiobjekti.hr
16.04.2016.
u 09:00

Kobila Lyra darovana je Konjičkom klubu osoba s invaliditetom Hiron iz Velike Gorice, a Centru za rehabilitaciju Stančić iz Dugog sela, darovan je Aki Bitter Oak

Ustanova za upravljanje sportskim objektima koja upravlja i Hipodromom danas se oprostila od  svoja dva konja koji su dobili svoje nove domove.Naime, konji su donirani u terapijske svrhe za osobe s posebnim potrebama gdje će razveseliti one kojima su najpotrebniji.

Lyra, kobila, pasmine češki sportski pony, koja je bila dio škole jahanja na Hipodromu, darovana je Konjičkom klubu osoba s invaliditetom Hiron iz Velike Gorice, a Centru za rehabilitaciju Stančić iz Dugog sela, darovan je Aki Bitter Oak, pasmine hrvatski kasač, koji je trčao kasačke utrke, pobjedio u kasačkom derbiju 2002., a na Hipodromu je “radio” u školi jahanja, te je vozio kočiju.

Ovo nije prvi put da se doniraju konji pa je tako slična donacija bila i 2011. godine, kada je Udruzi Krila darovan konj Baki koji i danas uživa u novom domu.

Komentara 3

LE
LeonardS
17:56 16.04.2016.

Ovo je nešto što se mora pohvaliti

DU
Deleted user
19:39 16.04.2016.

jedan nek bude bandić a drugi nek bude lovrić,pljuc..

DU
Deleted user
19:45 17.04.2016.

Bitno da umjesto trenera i medicinskih tehničara imamo školovane konje!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije