Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bez veze nije bezveze

Za Zagrepčane su sreća obitelj i prijatelji, ali i tjedan dana bez šefa

Bez veze nije bezveze
Foto: Stela Lechpammer
1/8
09.12.2014.
u 18:00

Akciju su povodom Međunarodnog dana borbe protiv korupcije organizirali studenti iz udruge e-student.

Božić, kava, ljubav, tjedan dana bez šefa, pet minuta mira i tišine, obitelj i prijatelji. Sve to predstavlja sreću za Zagrepčane za koje je pak uspjeh usrećiti nekoga, dobiti posao i nasmijati roditelje.

Tako su se barem izjasnili građani koji su danas imali priliku napisati što ih usrećuje, što je za njih uspjeh te što im je cilj na post-it papirićima u Importanne centru. A iza svega stoje studenti iz udruge e-student s projektom 'Bez veze nije bezveze'. Akcijom na Međunarodni dan borbe protiv korupcije žele potaknuti građane na dijalog, ali i proširiti pozitivnu energiju u predbožićno vrijeme.

–Ljudi ponekad zaborave što ih usrećuje i na ovaj ima način želimo skrenuti pažnju na male stvari koje uljepšavaju dan – poručile su studentice Terezija Čosić, Martina Barišić i Josip Marić koje su pozivale građane da sudjeluju u akciji.

Papirići su bili poljepljeni i na Ekonomskom fakultetu, u Studentskom centru, a motivacijske poruke studenti iz udruge objesili su rano ujutro i na vrata soba u studentskim domovima.

Ovo je samo jedna od akcija u sklopu projekta 'Bez veze nije bezveze' koji već godinanam djeluju s ciljem motivacije mladih, ali i ostalih građana. Nakon koncerata, pozitivnih poruka u tramvajima i post-it poruka, poručuju da su u idućoj godini na redu i motivacijska predavanja.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije