Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
V. Gorica-Kravarsko

Već četiri dana nitko ne reagira na propali šaht na državnoj cesti

šaht
Foto: Hassan Haidar Diab
1/3
07.05.2014.
u 10:55

- Nekoliko puta, svaki dan, zovem Hrvatske ceste i dobivam isti odgovor „mi nismo nadležni za to područje već grad Velika Gorica“, kazala nam je gospođa Kristina ispred čije je kuće propao šaht.

Već četiri dana nitko iz Hrvatskih cesta ne reagira na pozive mještana da dođu sanirati propali šaht na državnoj cesti D31 na relaciji Velika Gorica- Kravarsko.

- Nekoliko puta, svaki dan, zovem Hrvatske ceste i dobivam isti odgovor „mi nismo nadležni za to područje već grad Velika Gorica“, kazala nam je gospođa Kristina ispred čije je kuće propao šaht. 

- Zovem u grad Veliku Goricu od kojih dobivam isti odgovor kako nisu nadležni oni već hrvatske ceste i tako se vrtimo u krug. Ono što je najopasnije taj šaht je uz nogostup i nema rasvjete. Osim što je opasno za vozila, jer već nekoliko automobila se oštetilo, postoji opasnost da netko od pješaka padne unutra i nastrada, ogorčeno je govorila Kristina. 

Nakon što nam se javila gospođa Kristina, mi smo zvali Hrvatske ceste od kojih smo dobili odgovor da je njihovo radno vrijeme završilo iako je bilo oko 14 sati. Na naše čuđenje zar nema dežurne intervencije, osoba koja se javila i predstavila kao portir, rekla je da puno pitamo a on nije nadležan dati odgovor te kako nas nema kome prespojiti jer su svi već otišli. 

- Pitanje je treba li netko nastradati da bi nadležne službe reagirale, istaknula je gospođa Kristina.

Nakon objave teksta radovi na šahtu su počeli.

>>Za označavanje opasne duboke rupe na cesti postavili kartonsku kutiju

Komentara 1

DU
Deleted user
13:41 07.05.2014.

To kradu Romi. A veći lopovi od njih su oni koji otkupljuju sirovine. Bana Jelačića bi otkupili da im ga donesu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije