Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
čitatelj upozorava

Za označavanje opasne duboke rupe na cesti postavili kartonsku kutiju

rupa na cesti
Foto: Snimio čitatelj
1/2
06.05.2014.
u 15:20

Alan Ordulj iz Gradskog ureda za izgradnju grada i prostorno uređenje kaže da se takva oštećenja riješe u najviše 24 sata, ali da ne mogu znati za svaku rupu u gradu, poput ove u Nečujamskoj ulici

Čitatelj Večernjeg lista upozorio je na rupu u Nečujamskoj ulici koja vozačima izaziva muku. Iako ne zna koliko rupa dugo postoji, očito je da je nitko nije pokušao zakrpati.

O tome svjedoči kartonska kutija koju je netko ubacio u nju. Drugih oznaka upozorenja nema zbog čega su moguće i štete na vozilima.

– Takva oštećenja na cesti rješavamo u roku od 24 sata. Ne možemo znati za svaku rupu u gradu zbog čega molimo građane da nam ih prijave na besplatni broj 0800 0551 ili pošalju e-mail s točnom lokacijom na dojavni.centar@zgceste.hr. Tako smo radili dosad i radit ćemo i ubuduće – rekao je Alan Ordulj iz Gradskog ureda za prostorno uređenje i izgradnju grada.

>>Vozači nezadovoljni stanjem kolnika, no štete ne prijavljuju

Komentara 5

2X
2Xgeneral
18:17 06.05.2014.

i pomogučnosti da građani uzmu lopatu i kupe malo asvalta i tucanika i srede to!! Tako smo do sada radili a rsdit ćemo i dalje!!?? Ali znaju poslat pauke da kruže Hercegovačkom, Bosanskom, Bulatovom??? Ali oni nisu plaćeni da jave zaposlenicima holdinga niti je to u opisu njihovog radnog mjesta!! Isto tom drugu nije u opisu radnog mjestas rješavanje parkiranja u tim ulicama za stanare iak oje drugu matanu Banbinju bilo u opisu radnog mjesta rješavanje parkiranja na javnim površinama iscrtavajući žuta parkirna mjesta i pišući registracije automobila koji mogu parkirati!! To se valjda ne računa jer je to napravljeno pajdama i rodjacima a pučanstvo tko šiša!!! Tako i treba matane Banbinjo. Ttreba i otići u Beč vidjeti spalionicu i parkiralište da bi se "naučili"? A što ste da sada znali za dobrobit građana?? Ništs, jer vaša znanja koja imate netrebaju nikome niti su igdje plaćena, a u Zagrebu dobro uhljebljenja po sistemu zbogom pameti i samo da odem u 16 - 17 sati doma i dignem plaćicu!! ( može i gableček, njega nikad ne preskačem )

PA
parasa
20:39 06.05.2014.

Dnevno vozi potoj ulici tisuće automobila, hoda stotine ljkudi, a možda jednom dnevno se proveze i Policija, a mžda se po koji puta dnevno proveze po koji tajkun, a sigurno se voze dnevno i oni naši "buđopvani" u debelim mercedesima i BMW-ima, Audijima, aha i nitko nije te rupe vidio, pa jasno sami slijepci od drveća ne vide šumu.

EV
evropljanin
12:40 08.05.2014.

sramota bandicu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije