Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Isti počinitelj?

Vatrena noć u Dubravi: Vatrogasci trčali s požara na požar - gorjeli kafići, bankomat, skuter...

Požar kafića u Dubravi
Foto: Javna vatrogasna postrojba Grada Zagreba/ Facebook
1/17
22.03.2015.
u 16:12

Prema neslužbenim informacijama nepoznati piroman je uz ova četiri pokušao podmetnuti još nekoliko požara u Dubravi, ali mu to na sreću nije pošlo za rukom.

Dva kafića u Dubravi, jedan od drugog udaljeni tek nekoliko stotina metara, gorili su u nedjelju nakon što je u njima, barem prema sadašnjim sumnjama požare podmetnuo isti počinitelj.

Prije toga zapalio je i pomoćni objekt u Olovskoj ulici, a zatim je oko 3.50 sati planula terasa kafića Mistral u V. Poljanicama. U požaru su, unatoč brzoj vatrogasnoj intervenciji izgorjeli plastični stolci, jedan stol, dio poda te najlon na tendi.

Osim štete na inventaru kafića gotovo je u potpunosti izgorio crni skuter zagrebačkih registracija u vlasništvu 28-godišnjaka koji je bio parkiran iza kafića, a vatra je oštetila i prednji dio Seat Ibize koja je bila parkirana pored skutera. I dok su vatrogasci još gasili požar u Mistralu, već su zadobili novu dojavu kako gori kafić Red Black koji se nalazi u sklopu Konzuma na okretištu tramvaja i autobusa u Dubcu.

Tamo je na gotovo identičan način, najprije planula terasa kafića, nakon čega se plamen proširio na plastične stolce i stolove, a izgorjelo je i staklo koje dijeli terasu i unutrašnji dio kafića. Osim toga plamen je oštetio i van funkcije stavio bankomat koji se nalazi odmah na ulazu u trgovinu.

Prema neslužbenim informacijama nepoznati piroman je uz ova četiri pokušao podmetnuti još nekoliko požara u Dubravi, ali mu to na sreću nije pošlo za rukom.

>> Požar u Paromlinskoj: Gorio napušteni objekt u kojem često borave beskućnici

>> Požar u središtu Duge Rese uništio sušaru ribe, nitko nije ozlijeđen

Ključne riječi

Komentara 19

SU
suncesmokvemaslina
16:24 22.03.2015.

za ovakva zlodjela posebno za ljetno paljenje šume uvesti smrtnu kaznu i neće biti piromana

BO
bolesnodrustvo
17:32 22.03.2015.

možda čovjek indirektno upozorava da smo razgranali jedino birtijašku privredu sa svim negativnim posljedicama

IV
Ivanveliki
16:52 22.03.2015.

e sad.. jel piroman ili reketari...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije