Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rampa bila spuštena

Teretni vlak naletio na automobil u Sesvetama. Vozač prevezen u bolnicu

policija pruga
Foto: Marko Mrkonjić/PIXSELL
28.09.2015.
u 20:05

Kako neslužbeno doznajemo, neoprezni vozač prelazio je prugu iako je rampa bila spuštena i svjetlosno-zvučna signalizacija uključena

Jedna je osoba ozlijeđena u naletu vlaka na automobil u zagrebačkim Sesvetama.

Do nesreće je došlo danas oko 18 sati. Kako neslužbeno doznajemo, neoprezni vozač prelazio je prugu iako je rampa bila spuštena i svjetlosno-zvučna signalizacija uključena. U tom trenutku prugom je prolazio teretni vlak i udario automobil.

Vozač je prevezen u KB Dubrava. Težina ozljeda zasad je nepoznata. Promet tom dionicom pruge odvija se otežano jer je u tijeku policijski očevid. Budući da su za više od 95 posto željezničkih nesreća odgovorni građani, iz HŽ-a apeliraju na opreznost građana prilikom prelazaka željezničkih prijelaza i pridržavanje prometnih pravila.

>>Jedna osoba poginula, druga ozlijeđena u sudaru vlaka i kamiona

>>Iz vlaka provirio glavom kroz prozor i udario u stup

Komentara 9

KR
kruti2
21:52 28.09.2015.

i zbog takvih idiota vlakovi kasne još više!!!

DU
Deleted user
23:33 28.09.2015.

Evo vam svima plusevi! Napokon bez glupih komentara tipa "sućut" i "svakome se to može dogoditi". Selski đilkoš drven od pijače čije ćemo liječenje svi platiti!

PL
plavivuk7
09:02 29.09.2015.

....kad se murjaci skrivaju po grmlju i love brze vozače a rampe ko šljivi...ako te vlak pogodi ova i onak rijetko tko preživi....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije