Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otpad na Borovju

Stare gume, šuta, vreće... A blizu je škola!

otpad
Snimila čitateljica
18.03.2016.
u 14:00

Smeće se navozi pretežno noću

U produžetku Ulice Zdeslava Turića, kažu stanovnici Borovja, nema čega nema, i to nikako u pozitivnom smislu. Šuta, vreće pune smeća, plastika, gume samo su neki od predmeta koji se ondje navoze, pretežno noću, i ostavljaju.

Ilegalno odlagalište otpada nestane pa se opet pojavi, a posebno problematično, kažu, postat će kad zatopli te se oko njega počnu širiti neugodni mirisi i potencijalne zaraze. U blizini je, upozoravaju, i škola, pa djeca svaki dan prolaze pokraj hrpe smeća.

Komentara 2

TB
taras.buljba
16:27 18.03.2016.

ma tko kaze mi smo inace jako jako ekoloski skoro djevicanska zemlja kaze struka a to sto na svaki 100metara netko nesto baci ma to sto smo 30g drek riverom otrov ali stotine tisuca stanovnika koji obitavaju uz rijeku savu maa to sto smo napravili jakusevac na vodozastitnom pojasu maa i tako maa po maa karcinom na karcinom bolestina na bolestinu maa struka kaze nije dokazano ma maaa 100puta maa.

JA
JackBack
08:49 20.03.2016.

U Vrapču (O.Š grof Janko Drašković) je na školskom igralištu ˝otpad˝ (pijanci i nakrkomani) i to svakodnevno pa nikaj.Stvarno mislite da će netko reagirati radi ovog?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije