Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
curenje plina

Požar na zagrebačkoj Šalati: Zapalila se građevina u dvorištu obiteljske kuće

Požar na zagrebačkoj Šalati
Foto: Čitatelj
1/5
16.10.2015.
u 11:00

Susjedi su dojavili kako je kordon vatrogasaca uzbudio cijelo naselje

Manja građevina unutar dvorišta pored obiteljske kuće u Ružičnjaku na Šalati zapalila se, pa je Javnoj vatrogasnoj postaji u 9.46 dojavljen požar.

Vrlo brzo su ga ugasili, iako je jedno vatrogasno vozilo još uvijek pored kuće. Izgleda da je, kažu vatrogasci, požar povezan s curenjem plina, a ozlijeđenih nema.

Susjedi su dojavili kako je kordon vatrogasaca uzbudio cijelo naselje, te da je učenicima iz obližnje škole zabranjen izlazak. No iz OŠ Ivana Gorana Kovačića u Mesničkoj kazali su da je kod njih mirno.

>> Buktinja sa skutera prešla na auto i tri motora

>> U eksploziji su dijelovi šupe letjeli i do 30 metara

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar megatronman
megatronman
11:39 16.10.2015.

Kordon je koliko vozila? Da li je to bilo pretjerano? Radi se o građevini tipa skladište. Što bi bilo da se simultano zapali više zgrada? Imaju li vatrogasci pričuvu, neki back up?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije