Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KORIZMENE TRIBINE

O. Srećko Koralija: Božja riječ o ljudskoj riječi - kakva razlika?

Srećko Koralija
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
09.03.2016.
u 07:48

O. Srećko Koralija je regens studija Hrvatske dominikanske provincije

U dominikanskom samostanu i župi bl. Augustina Kažotića, večeras, u srijedu u 19.45, o. Srećko Koralija održat će tribinu "Božja Riječ u ljudskoj riječi - kakva razlika?".

O. Srećko Koralija je regens studija Hrvatske dominikanske provincije, koordinator regensa Europe, povjerenik grupe za međureligijski dijalog na razini dominikanskog Reda za Europu, teolog, sirijacist, orijentalist, bibličar, a studirao je i specijalizirao u Zagrebu, Fribourgu, Oxfordu, Rimu te Woolf Institute u Cambridgeu.  

Dominikanski samostan bl. Augustina Kažotića u Ivanićgradskoj 71 na zagrebačkoj Peščenici, obilježavajući 800. obljetnicu Reda propovjednika – dominikanskoga reda, priredio je u ovogodišnjoj korizmi niz od sedam tribina srijedom sa zajedničkom temom "Red propovjednika – jučer, danas i sutra". Tribine se održavaju u dvorani ispod samostana.

>> Ovo je prvi ovakav susret u povijesti kršćanstva

>> Sablazan je u demokraciji biti vjernik

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije