Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Seminar HearMe

Mladi radijski novinari iz regije dolaze na Radio Student

Radio Student
Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/4
Autor
Sandra Golemac
10.06.2014.
u 15:20

Od 12. do 14. lipnja u A dvorani Fakulteta političkih znanosti održat će se deseti Međunarodni seminar studentskih radijskih postaja

Mladi radijski novinari iz regije okupit će se na Radio Studentu, na Fakultetu političkih znanosti, od 12. do 14. lipnja kada se održava deseti Međunarodni seminar studentskih radijskih postaja "HearMe".

Radio Študent iz Ljubljane, Radio Marš iz Maribora, program Radio Sova iz Rijeke, osječki Radio ETFOS i emisija Brtva glave, Radio UNIDU iz Dubrovnika, emisija Student nije zapalio žito iz Novog Sada te emisija Slušaonica 6 iz Beograda, Radio StudentFM i Radio MOF iz Skopja gosti su ovogodišnjeg seminara koji se održava u cilju profesionalizacije mladih studenata novinarstva.

Prvi dan konferencije, u četvrtak, od 18 sati predavanje "Internet radio" održat će Alen Matošović Topssy, osnivač Radija 808, a u petak od 11 sati Imre Withalm, koordinator informativnog programa Radio Helsinkija iz Graza, koji će predstaviti zanimljivu povijest i trenutne tendencije ovog nekoć piratskog radija. Na panel diskusiji "Društveno odgovorni radio" od 15 sati svoja stajališta će predstaviti Boris Postnikov, voditelj Službe za javnu komunikaciju Ministarstva kulture, te Sanja Sarnavka, predsjednica udruge B.a.B.e. i aktivistkinja.

Sva će se predavanja održati u A dvorani Fakulteta političkih znanosti.

>>Stojedinica budućnosti slavi 15 godina tulumom u Tvornici

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije