Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Upozorenje Zagrebparkinga

Evo gdje se sve ne smije parkirati tijekom vikenda zbog inauguracije

Parkiranje na Gornjem gradu
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
12.02.2015.
u 15:02

Inauguracija će se održati u nedjelju na Trgu Svetog Marka, a iz Zagrebparkinga su obavijestili gdje se iz sigurnosnih razloga ne smije parkirati preko vikenda

Iz sigurnosnih razloga zbog inauguracije nove predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović Zagrebparking moli građane da u subotu i nedjelju (14. i 15. veljače) ne parkiraju svoja vozila na lokacijama Gradske četvrti Gornji grad i u zoni hotela Westin Zagreb. Vozila koja u tom periodu ostanu na navedenim lokacijama bit će premještena po nalogu MUP-a.

– Podružnica Zagrebparking premještanje vozila iz sigurnosnih razloga obavljat će s lokacije hotela Westin Zagreb u subotu od 8 do 16 sati, a s lokacije Gornji grad u subotu od 22 sata do nedjelje u 6 sati. Informaciju o lokaciji na koju će vozila biti premještena vlasnici će moći dobiti pozivom na broj telefona Operativno-komunikacijskog centra Policijske uprave zagrebačke: 192, kao i na brojeve telefona Službe ze premještanje i prijenos vozila podružnice Zagrebparking: 01/6411 888 i 091/4816 043 – izvijestili su iz Zagrebparkinga.

Inauguracija će se održati u nedjelju u 12 sati na Trgu svetog Marka.

>> Vučić dolazi na inauguraciju Kolinde Grabar-Kitarović

>> Predsjednica na prisegu pozvala oca i sina Basarac, Enu Šarac i Željku Jurić

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije