Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
26.04.2012. u 12:00

Žanko se u Slobodnoj Dalmaciji brani da je njegova uloga u cijeloj priči s HDZ-om bila “isključivo umjetnička”

Dražen Žanko, pjevač “od stoljeća sedmog”, potvrdio je iskaz Branke Pavošević, HDZ-ove blagajnice, da je uzimao “stranački” novac i prosljeđivao ga drugim pjevačima. Žanko se u Slobodnoj Dalmaciji brani da je njegova uloga u cijeloj priči s HDZ-om bila “isključivo umjetnička” jer je pisao pjesme i kreirao program, a nikada nije ugovarao gaže s kolegama, već je samo ponekad, kako kaže, kao kolega kolegi nosio kuverte, ali nije znao koliki su iznosi. Odakle onda nervozni poštar zna da je nosio novac?

Milanović vježba mišiće 
na summitu NATO-a
Premijer Zoran Milanović razmišlja o bojkotu summita NATO-a zbog ponižavajućih pitanja na koja mora odgovoriti da dobije vizu za SAD. Poslat će Ivu Josipovića, njemu to valjda nije ispod časti.

Pomoćnik ministra u mreži Porezne uprave
Nikola Mendrila, pomoćnik ministra pomorstva, prometa i infrastrukture, našao se u mreži Porezne uprave, javlja Novi list. Dok je bio direktor Veletržnice ribe u Rijeci njegovih pet zaposlenika lažno je prikazivalo troškove putnih naloga pa je Porezna uprava u nadzoru utvrdila da je država oštećena za 120 tisuća kuna. Nije mnogo, ali ako Mendrila nije uspio kontrolirati pet zaposlenika kako će nadzirati megaministarstvo prometa.


Kerumov hotel Marjan je najveći ilegalni objekt na moru
Željko Kerum, splitski gradonačelnik, suočen s velikim poslovnim teškoćama priznao je da prodaje nedovršeni hotel Marjan Hilton. Pritisnut bankama koje mu ne žele reprogramirati dugove, Kerum je ponudio hotel Danku Končaru za 80 milijuna eura, ali su pregovori zapeli jer kupac nudi bitno manje. Detalji pregovora nisu poznati pa ne znamo tko će, kupac ili prodavatelj, uskladiti projektnu dokumentaciju. Slobodna Dalmacija otkriva da je hotel Marjan možda i najveći bespravni objekt u Hrvatskoj, a što je utvrdila građevinska inspekcija. I možda najskuplja zgrada koja se prodaje bez valjane projektne dokumentacije.

Ključne riječi

Komentara 10

OS
osica
12:43 26.04.2012.

\"ima Žanko pravo - sve je kod nas umjetinčko\" - cijela Hrvatska je slika \"teške naive\", svaki dan bilježimo nove umjetnike - supotpisnike, stavaroce te naše \"umjetničke konstelacije - teške naive\" \" Nemamo svi mi umjetničkog dara pa neka nameka nam bog oprosti što odmah nismo shvatili te naše umjetnike ...\" No, bolje nekad nego nikad.

ZG
zorbas.grk
15:14 26.04.2012.

pa šta sad će Končar legalizirati, za iznos legalizacije manje Kerumu platiti...i čića mića gotova je hrvatska priča

LE
leurdovac
12:14 26.04.2012.

Sve je počelo ispred hotela \"Panorama\", pošteni ili hrvatski rečeno budale su ostali ispred hotela a lopine su otišle u Ogulinsku ulicu i osnovali HDZ. Sve ovo je samo posljedica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?