Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
2186 koza na letu

Zrakoplov morao prisilno sletjeti zbog koza koje su ispuštale plinove

koze
Foto: Thinkstock
10.11.2015.
u 21:29

Boeing Singapore Airlinesa koji je letio iz Australije za Kuala Lumpur prisilno je sletio u zračnu luku na Baliju nakon što se upalio alarm za dim.

Zrakoplov kompanije Singapore Airlines morao je prisilno sletjeti zbog koza koje su ispuštale plinove, javlja Metro.

Boeing 747-800 na letu SQ7108 iz Australije za Kuala Lumpur prisilno je sletio u zračnu luku na Baliju nakon što se upalio alarm za dim. U njemu je bilo 2186 koza i četiri člana posade. Nakon što je na tlu ostao tri sata kako bi se prozračio avion je ponovno uzletio.

- 26. listopada 2015. teretna letjelica Boeing 747 Singapore Airlines Carga koja je nosila pošiljku koza iz Adelaidea u Kuala Lumpur preusmjerena je na Bali nakon što je posada primila upozorenje protupožarnog alarmnog sustava - izvijestio je glasnogovornik Singapore Airlinesa.

Dodao je da je avion sletio u 5 i 11 sati po mjesnom vremenu te da tijekom pregleda nisu pronađeni dokazi o vatri ili dimu. Zrakoplov je ponovno poletio u 8 i 20 po mjesnom vremenu, a koze su nakon tri sata sigurno stigle u Kuala Lumpur.

>> Nadute krave uzrokovale eksploziju u štali

Komentara 2

Avatar messerschmidt
messerschmidt
08:34 12.11.2015.

Znači, istina je ono o prdežu stoke i globalnom zagrijavanju. A nas maltretiraju na registraciji auta s ispušnim plinovima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije