Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Listopad povoljan za letove'

Vremenska prognoza na ruskoj tv: U Siriji je sunčano. Savršeno za pokretanje zračnih napada

ruska meteorologinja
Foto: YouTube video screenshot
1/2
05.10.2015.
u 16:00

- Listopad je u povoljan mjesec za letove- istaknula je meteorologinja uz napomenu da je prosječna brzina vjetra samo 2,4 metra u sekundi, a da kiša obično padne jednom u 10 dana.

Meteorologinja u vremenskoj prognozi na jednoj ruskoj televizijskoj postaji dala je i vremensku prognozu za Siriju u kojoj ruske zračne snage izvode napade.

Naime u vremenskoj prognozi koju je u nedjelju emitirala ruska državna televizija Rossiya 24 objavljeno je da je u Siriji sunčano i toplo te da su uvjeti savršeni za letenje borbenim avionima i pokretanje zračnih napada, prenosi The Guardian.

- Ruske zrakoplovne snage nastavljaju svoju operaciju u Siriji. Stručnjaci kažu da je s obzirom na vremenske uvjete tajming za nju vrlo dobro odabran- rekla je meteorologinja.

- Listopad je povoljan mjesec za letove- istaknula je uz napomenu da je prosječna brzina vjetra samo 2,4 metra u sekundi, a da kiša obično padne jednom u 10 dana.

>> Lavrov: Rusija je spremna za kontakt sa Slobodnom sirijskom vojskom 

>> Rusi: Naše laserom navođene rakete pogađaju ciljeve s velikom preciznošću

Ključne riječi

Komentara 10

GR
grodar
19:22 05.10.2015.

Udriiii!

Avatar dr. Evil
dr. Evil
08:13 06.10.2015.

prognoza...u Siriji će padati bombe

OR
@orlando
16:56 05.10.2015.

Samo se bojim još veće destabilizacije Evrope i priljeva izbjeglica, isilovaca , terorista, što Rusima ide u prilog, Evropa slabi a Rusija jača.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije