Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESRETNA ŽIVOTINJA

Vatrogasci izvukli magarca koji je upao u rupu i zaglavio se

magarac
Foto: Policija
1/3
04.11.2014.
u 17:51

Magarcu Nilu zaglavile su se noge u cijevima

Švicarski vatrogasci ovog su vikenda imali neobičan zadatak – izvući magarca koji se zaglavio u rupi. Policija je jučer objavila kako se 13-godišnji magarac po imenu Nilo zaglavio nakon što je upao u neoznačenu rupu na igralištu u Prattelnu, na sjeveru Švicarske.

Prolaznik Bruno Schneider u subotu primijetio nesretnu životinju kako glavom i prednjim nogama viri iz zemlje, prenosi The Local. Obavijestio je policiju, koja je dojavila vatrogascima, a oni su pak uspješno izvukli magarca. Ispostavilo se da su mu se stražnje noge zaglavile u cijevima. Nilo je prošao bez većih ozljeda, a policijski glasnogovornik Meinrad Stoeklin rekao je da se u ovoj situaciji ponio uzorno.

– Bio je vrlo cool – rekao je Stoeklin.

Pokrenuta je istraga o incidentu, a Nilo se vratio kući u zoološki vrt.

>> Vatrogasac mački dao kisik preko maske i spasio joj život

>> S gas maskama spasili muškarca teškog 160 kila koji se nije kupao 5 godina

Komentara 1

Avatar žič
žič
19:24 04.11.2014.

živio magarac...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije