Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije mogao iz stana

S gas maskama spasili muškarca teškog 160 kila koji se nije kupao 5 godina

vatrogasci
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
04.11.2014.
u 11:44

Kada su shvatili u kakvim uvjetima pretili muškarac živi, vatrogasci su se oboružali zaštitnim odijelima i provalili vrata da bi ušli u stan prepun smeća

Stanovnike Nürtingena kraj Stuttgarta iznenadila je nesvakidašnja intervencija vatrogasaca s gas maskama. Ne, nije se radilo o požaru ili kakvoj sigurnosnoj vježbi već spašavanju muškarca (65) teškog 160 kilograma koji se, prenosi Daily Mail, nije kupao punih pet godina.

Kada su shvatili u kakvim uvjetima pretili muškarac živi, vatrogasci su se oboružali zaštitnim odijelima i provalili vrata da bi ušli u stan prepun smeća.

- Otpada je bila do koljena. Kutije od pizze bile su razbacane na sve strane, stara hrana i konzerve. Smrad je bio užasa - kazao je nakon intervencije jedan vatrogasac. Muškarca su pronašli okruženog gomilom smeća. Imao je problema s disanjem. Bio je prevelik da bi izašao kroz vrata pa su ga kranom spustili do vozila hitne pomoći.

Kazao je da je policiju pozvala njegova susjeda nakon što joj je ritmičkim udaranjem po plafonu uputio SOS poziv u pomoć. Otkrio je i da se punih pet godina nije mogao kupati niti oblačiti i kako je živio od hrane koju su mu dostavljali na vrata.

>>Epidemija pretilosti - Kinezi su bogatiji i deblji nego ikad

>>Američki znanstvenici tvrde da je debljina zarazna

Komentara 5

PA
pavo
12:27 04.11.2014.

srbski - gas maska //// hrvatski - plinska maska

MO
Milka Oreo 300g.
14:34 04.11.2014.

krivi su ti ljudi koji su hranu tackima ostavljali predvratima. da nije toga bilo, covjek bi se cak danas ujutro okupao

Avatar Duh_Prošlosti
Duh_Prošlosti
14:31 04.11.2014.

Jednostavno - eutanazirati!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije