Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠOKIRALI SE

U kruhu naišli na neugodno iznenađenje: 'Muž mi je skoro slomio zube'

kruh
Foto: James Glossop/News Syndication/PIXSELL
02.02.2016.
u 19:38

Ima i bivših djelatnika koji se možda osvećuju, rekla je jedna djelatnica Bobisa

Jedna splitska obitelj neugodno se iznenadila kad je u "didovom kruhu" pronašla sastojak viška - nauljenu oprugu. Kako piše Dalmacija News, kruh je kupljen u Bobisovoj trgovini u četvrti Split 3.

- Muž mi je skoro slomio zube, a sad svaki zalogaj kruha provjeravamo - rekla je neimenovana žena, koja pretpostavlja da je u pitanju neki dotrajali stroj za miješanje ili nešto slično.

Bobis nije dao službeni odgovor, no jedna njihova djelatnica rekla je za Dalmacija News kako su iznimno male mogućnosti da se tako nešto nađe u kruhu.

- Stvarno mi je čudno, nismo imali takvih situacija, a, znate, ima i bivših djelatnika koji se možda osvećuju - rekla je.

[GLAS NARODA] Kruh u stanicu za otkup metala, zube na škanciju

Posted by DalmacijaNews on 2. veljača 2016

 

>> Deblja li kruh zaista? Odgovor bi vas mogao iznenaditi

>> Uopće nije teško ispeći kruh, i to od oraha i lana

Ključne riječi

Komentara 1

Z9
Zorgeme 9
19:58 02.02.2016.

Čudni neki osvetnici.:D

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije