Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Let MH370

Tražili nestali avion Malaysia Airlinesa, a pronašli olupinu broda iz 19. stoljeća

olupina
Foto: ATSB
13.01.2016.
u 19:15

Procjenjuje se da je brod na dnu oceana završio tijekom 19. stoljeća. Čini se da je riječ o brodu koji je služio za transport tereta.

Tim koji traga za ostacima nestalog zrakoplova na letu MH370 umjesto nestalog zrakoplova u Indijskome je oceanu na dubini od oko 6400 metara pronašao ostatke potonulog broda.

Iz daljine veliki metalni objekt koji je otkrio sonar izgledao je slično kao olupina zrakoplova, javlja The TelegraphProcjenjuje se da je brod na dnu oceana završio tijekom 19. stoljeća. Čini se da je riječ o brodu koji je služio za transport tereta. Malo se o njemu zna, a također nije poznato zašto je potonuo.

Podsjetimo, avion kompanije Malaysia Airlines, u kojem se nalazilo 239 putnika i članova posade, nestao je u ožujku 2014. tijekom leta iz Kuala Lumpura u Peking.

>> I na Maldivima pronađeni dijelovi zrakoplova MH370? 

>> Na otoku Reunionu pronađeni dijelovi nestalog malezijskog aviona MH370?

Komentara 1

DU
Deleted user
23:00 13.01.2016.

Možda još ima preživjelih svjedoka?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije