Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Imala je cilj

Mačka postala hit – pogledajte što je učinila vlasnici!

Mačka vlasnicu pokušala odvratiti od pjevanja
Foto: Youtube
1/3
22.05.2014.
u 13:09

Snimka s ovom mačkom na YouTubeu pregledana je gotovo 400.000 puta, provjerite zašto

Pjesma 'Let it go' iz Disneyjeva animiranog filma Snježno kraljevstvo (Frozen) bila je inspiracija jednoj djevojci za pjevanje karaoka. No, njezinoj mački ta se ideja, čini se, nije svidjela.

Zato je, čim je njezina vlasnica počela pjevati, otrčala do zida, skočila do prekidača i ugasila svjetlo. Postupak je ponavljala sve dok je djevojka nije fizički spriječila.

Snimka je na YouTubeu pregledana gotovo 400.000 puta. Kako je mačka pokušala odvratiti svoju vlasnicu od pjevanja, pogledajte u priloženom videu!

>> Treniranim psima dali kobasice, nisu očekivali što će učiniti najmanji

Ključne riječi

Komentara 1

LI
liliZG
13:49 22.05.2014.

mala samo maše rukama, niti pjeva niti niš...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije